Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochane ja tak z doskoku bo musze cosik zjesc i troche sie do pozadku doprowadzic bo pozniej do poloznej brykam
ale maly cisnie niesamiwicie na dol brzucha cos mi sie wydaje ze nie dam rady jeszcze przez tydzien chodzic w dwupaku![]()
;-)
A w pracy...hm....zapier****, że nie wiem jak się nazywamna szczęście 2 dni wolnego....w sobotę robiłam, więc mi się należy....ogólnie dobrze mi sie pracuje, jestem w swoim żywiole, ale roboty jest od cholery....no i dostałam już PIERWSZĄ WYPŁATĘ
której prawie już nie ma, bo trza było grzejniki kupić....bo zapomniałam napisać, ale mam rozpierdzielnik w domu....pisałam Ci....
![]()
Ano w swoim żywiole.....No kto jak mały chce szybko wyjść to może pogonić mamusie ;-)
To za sobotę masz dwa dni wolnego?? a zapierdziel lubisz jak Cię znam jesteś w siódmym niebie ;-)
Echhh wypłata kiedy to było ;-)
Tak tak pamiętam pisałaś, że będziecie robić to chyba w domu jak na wojnie co??
Cześć.......wieki koleżanko.....Witam się i ja...
Ano w swoim żywiole.....
Za sobotę dostałam 1 dzień, ale Pan S dał całemu naszemu pokojowi jeścio jeden dzień laby, bo stwierdził, że takich pracowników ma sie na wagę złota i taki prezencik ;-)
A w domu...hmm....póki co mordują się w kotłowni.....tylko co chwila tatuś przychodzi i mówi "niunia jeszcze "to" trzeba dokupić" i tak co chwila....wzięliśmy się za robotę, a nie wiemy czy kasy nam wystarczy...ech....
Witam się i ja...
Cześć.......wieki koleżanko.....
Ano...najważniejsze, że człowiek czuje, że jest doceniany....;-)A to fajnie jak takie prezenciki Wam robi ;-)
Może nie będzie tak żle i starczy na wszystko i następna zima będzie już w pięknie nagrzanym mieszkanku :-)
Wiem kochana...
Powoli wracam "do żywych" i do Was...
:*