Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myszka dziendoberek
Mati bardzo sie ciesze zobaczysz przyzwyczai sie wazne ze juz teraz ci butle ciagniepo tym mleku to w zasadzie od razu widac roznice jak sie wszytsko zmienia
polecam w pozniejszym czasie zagescic taka specjalna kaszka bezsamkowa... bo samo mleczko moze mu sie pozniej znudzic
i oby pil jak najdluzej a bedzie DUZY chlopak
no usmiech na miare modela![]()
![]()

na dzien dzisiejszy to bedzie naturalny maly juz jest w kanale cisnie mnie strasznie w dol... ulozenie jest idealne do poroduMartuś dobrze by było żeby maluszek jeszcze chociaż z tydzień posiedział w brzuszku, chociaż jeśli mu tak się spieszy żeby zobaczyć swoją mamusie to nie ma przeciwwskazań
ja urodziłam w 37tyg i 5 dniu.
A powiedz jaki w końcu będzie poród? cc czy natural?
A ja dziś czuję się podle...
Jakby jakiś czołg po mnie przejechał...
I bez zbereźnych myśli drogie koleżanki
;-)
wszystko przed Toba Kochana - oby te 9 miesiecy okazaly sie spokojne i bezbolesnerudzia to niech maluszek jeszcze posiedzi a Ty się oszczędzaj!
Wiem ze ja na to inaczej patrzę, bo u mnie dopiero początek...i pewnie lęk przed pierwszym porodem jeszcze przyjdzie, ale zazdraszczam Ci że u Ciebie już ten tydzień :-)
grypa czy co????
na dzien dzisiejszy to bedzie naturalny maly juz jest w kanale cisnie mnie strasznie w dol... ulozenie jest idealne do poroduboje sie tylko ze jak sie tak bede meczyc jeszcze kilka dni to mi nic sil nie zostanie na sam koniec.... nie spie wogole boli mnie brzuch juz jestem zmeczona.... woalalbym zeby od razu wody mi odeszly a nie takie czekanie a moze teraz a moze za godzine a moze jutro
![]()
a nie czekalism do 40 tyg bo ja już miałam 6cm rozwarcia
i też już byłam zmęczona. I pomyśleć że od 24 tyg leżałam z przedwczesnymi skurczami a potem mi wywoływali poród
ja nawet nie wiem czy mam jakies rozwarcie czy nie bo jak bylam w szpitalu to nie sprawdzili powiedzieli mi tylko ze ta krew to nie lozysko i ze to normalne ze bedzie mi sie tak saczyc pare dni a porod jest tuz tuz... ja sie boje wstawac bo mam takie wrazenie jakbym miala juz glowke miedzy nogami wiem glupotawiesz co to może zacznij dużo chodzić jeśli oczywiście masz siłęchociaż nie gwarantuję że to pomoże bo u mnie nie poskutkowało, nawet oksytocyna nie wywołała skurczy dopiero musieli mi pęcherz przebić i wtedy się zaczęło
a nie czekalism do 40 tyg bo ja już miałam 6cm rozwarcia
i też już byłam zmęczona. I pomyśleć że od 24 tyg leżałam z przedwczesnymi skurczami a potem mi wywoływali poród
![]()
A uj wie...
A poza tym jestem taka jakaś podenerwowana i podminowana....
Ehhh.....
Bez kija nie podchodź normalnie....