reklama

Odskocznia;))))

reklama
Myszka dziendoberek :)

Mati bardzo sie ciesze zobaczysz przyzwyczai sie wazne ze juz teraz ci butle ciagnie :) po tym mleku to w zasadzie od razu widac roznice jak sie wszytsko zmienia :) polecam w pozniejszym czasie zagescic taka specjalna kaszka bezsamkowa... bo samo mleczko moze mu sie pozniej znudzic ;) i oby pil jak najdluzej a bedzie DUZY chlopak :)
no usmiech na miare modela :D :)

Martuś dobrze by było żeby maluszek jeszcze chociaż z tydzień posiedział w brzuszku, chociaż jeśli mu tak się spieszy żeby zobaczyć swoją mamusie to nie ma przeciwwskazań:-D
ja urodziłam w 37tyg i 5 dniu.
A powiedz jaki w końcu będzie poród? cc czy natural?

rudzia to niech maluszek jeszcze posiedzi a Ty się oszczędzaj!
Wiem ze ja na to inaczej patrzę, bo u mnie dopiero początek...i pewnie lęk przed pierwszym porodem jeszcze przyjdzie, ale zazdraszczam Ci że u Ciebie już ten tydzień :-)

Martuś dobrze by było żeby maluszek jeszcze chociaż z tydzień posiedział w brzuszku, chociaż jeśli mu tak się spieszy żeby zobaczyć swoją mamusie to nie ma przeciwwskazań:-D
ja urodziłam w 37tyg i 5 dniu.
A powiedz jaki w końcu będzie poród? cc czy natural?
na dzien dzisiejszy to bedzie naturalny maly juz jest w kanale cisnie mnie strasznie w dol... ulozenie jest idealne do porodu :) boje sie tylko ze jak sie tak bede meczyc jeszcze kilka dni to mi nic sil nie zostanie na sam koniec.... nie spie wogole boli mnie brzuch juz jestem zmeczona.... woalalbym zeby od razu wody mi odeszly a nie takie czekanie a moze teraz a moze za godzine a moze jutro ;)

A ja dziś czuję się podle...
Jakby jakiś czołg po mnie przejechał...
I bez zbereźnych myśli drogie koleżanki
;-)

grypa czy co????

rudzia to niech maluszek jeszcze posiedzi a Ty się oszczędzaj!
Wiem ze ja na to inaczej patrzę, bo u mnie dopiero początek...i pewnie lęk przed pierwszym porodem jeszcze przyjdzie, ale zazdraszczam Ci że u Ciebie już ten tydzień :-)
wszystko przed Toba Kochana - oby te 9 miesiecy okazaly sie spokojne i bezbolesne ;)):):):)

na dzien dzisiejszy to bedzie naturalny maly juz jest w kanale cisnie mnie strasznie w dol... ulozenie jest idealne do porodu :) boje sie tylko ze jak sie tak bede meczyc jeszcze kilka dni to mi nic sil nie zostanie na sam koniec.... nie spie wogole boli mnie brzuch juz jestem zmeczona.... woalalbym zeby od razu wody mi odeszly a nie takie czekanie a moze teraz a moze za godzine a moze jutro ;)

wiesz co to może zacznij dużo chodzić jeśli oczywiście masz siłę:) chociaż nie gwarantuję że to pomoże bo u mnie nie poskutkowało, nawet oksytocyna nie wywołała skurczy dopiero musieli mi pęcherz przebić i wtedy się zaczęło:-D a nie czekalism do 40 tyg bo ja już miałam 6cm rozwarcia:szok: i też już byłam zmęczona. I pomyśleć że od 24 tyg leżałam z przedwczesnymi skurczami a potem mi wywoływali poród:tak:

wiesz co to może zacznij dużo chodzić jeśli oczywiście masz siłę:) chociaż nie gwarantuję że to pomoże bo u mnie nie poskutkowało, nawet oksytocyna nie wywołała skurczy dopiero musieli mi pęcherz przebić i wtedy się zaczęło:-D a nie czekalism do 40 tyg bo ja już miałam 6cm rozwarcia:szok: i też już byłam zmęczona. I pomyśleć że od 24 tyg leżałam z przedwczesnymi skurczami a potem mi wywoływali poród:tak:
ja nawet nie wiem czy mam jakies rozwarcie czy nie bo jak bylam w szpitalu to nie sprawdzili powiedzieli mi tylko ze ta krew to nie lozysko i ze to normalne ze bedzie mi sie tak saczyc pare dni a porod jest tuz tuz... ja sie boje wstawac bo mam takie wrazenie jakbym miala juz glowke miedzy nogami wiem glupota :):):) ale z kacprem czulam sie zupelnie inaczej... teraz wiem co to znaczy miec dziecka glowke miedzy nogami ;) boli strasznie jak tak cisnie... no nic pozostaje mi tylko czekac ;):):)

reklama
No to faktycznie mały się powoli szykuję do ewakuacji:-D dziwne że Ci nie sprawdzili rozwarcia, przecież na tym etapie ciąży to podstawa, jeden z wyznaczników kiedy poród:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry