ewelina28
Dum Spiro Spero...
Na 9 szła....pewnie zaraz wróci ;-)Violcia jestes jeszcze??? czy juz poszlas??? trzymam &&
)
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na 9 szła....pewnie zaraz wróci ;-)Violcia jestes jeszcze??? czy juz poszlas??? trzymam &&
)
![]()
Kochana, wsio w swoim czasie....cierpliwości...wiem, że trudno o nią, ale spróbuj wyluzować....a dokładnie to Ty na kiedy masz termin???
a no tak u mnie dopiero 9 jestNa 9 szła....pewnie zaraz wróci ;-)
witaj Anetkojak sie czujesz??
oj ile juz bym dala zeby sie tam znalezctrzymajcie kciuki moze dzis
ale cos mi sie wydaje ze on czeka na 25go co by nam prezent zrobic na rocznice![]()
tu mi wyliczyli na 2go kwietnia a w PL jak bylam to na 4go kwietniatylko chodzi o to ze mi juz odpadl ten czop i krwawilam .... stad mowia ze powinnam rodzic na dniach ale to juz tydzien odkad bylam w szpitalu a tu nic
![]()

mam przeczucie 
;-)A dziękuję, czuję się świetnie, tylko straszna niezdara się ze mnie zrobiła (rozbijam szklanki, wylewam na siebie kawę) i mam czasami takie nerwy że bym pozabijała wszystkich w koło...i zbiera się niestety ciągle mojemu W.
No to do 25 jeszcze 8 dni...prezent byłby cudny, ale Ty się biedactwo zamęczysz.
A co bierzesz na zgagę ?
Aha......to teoretycznie jeszcze czas, ale skoro czop odszedł to lada dzień i wody pójdą....
Ja Ci mówię, że w przyszłym tg urodziszmam przeczucie
;-)
Martuś, a jakieś skurcze przepowiadające to Ty miałaś/masz?????
a mozesz powiedziec dokladna date co bym sie psychicznie nastawila???? D:

środa/czwartek 

środa/czwartek
![]()
dziekuje dobra kobietoto sie jeszcze w srode rano zdaze ogolic
: a godzine pani zna?????

stawiam na godziny wieczorne/nocne