reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kochana, wsio w swoim czasie....cierpliwości...wiem, że trudno o nią, ale spróbuj wyluzować....:tak:a dokładnie to Ty na kiedy masz termin???

tu mi wyliczyli na 2go kwietnia a w PL jak bylam to na 4go kwietnia :) tylko chodzi o to ze mi juz odpadl ten czop i krwawilam .... stad mowia ze powinnam rodzic na dniach ale to juz tydzien odkad bylam w szpitalu a tu nic :(

witaj Anetko :) jak sie czujesz?? :)

oj ile juz bym dala zeby sie tam znalezc :) trzymajcie kciuki moze dzis :):):)

ale cos mi sie wydaje ze on czeka na 25go co by nam prezent zrobic na rocznice :):):)

A dziękuję, czuję się świetnie, tylko straszna niezdara się ze mnie zrobiła (rozbijam szklanki, wylewam na siebie kawę) i mam czasami takie nerwy że bym pozabijała wszystkich w koło...i zbiera się niestety ciągle mojemu W.

No to do 25 jeszcze 8 dni...prezent byłby cudny, ale Ty się biedactwo zamęczysz.

A co bierzesz na zgagę ?

tu mi wyliczyli na 2go kwietnia a w PL jak bylam to na 4go kwietnia :) tylko chodzi o to ze mi juz odpadl ten czop i krwawilam .... stad mowia ze powinnam rodzic na dniach ale to juz tydzien odkad bylam w szpitalu a tu nic :(

Aha......to teoretycznie jeszcze czas, ale skoro czop odszedł to lada dzień i wody pójdą....
Ja Ci mówię, że w przyszłym tg urodzisz :tak::tak: mam przeczucie :-D:-D;-)

Martuś, a jakieś skurcze przepowiadające to Ty miałaś/masz?????

Ostatnia edycja:
A dziękuję, czuję się świetnie, tylko straszna niezdara się ze mnie zrobiła (rozbijam szklanki, wylewam na siebie kawę) i mam czasami takie nerwy że bym pozabijała wszystkich w koło...i zbiera się niestety ciągle mojemu W.

No to do 25 jeszcze 8 dni...prezent byłby cudny, ale Ty się biedactwo zamęczysz.

A co bierzesz na zgagę ?

rennie mi najlepiej sluzy poza tym najbezpieczniejszy jest w ciazy... z kacprem tez mialam taka zgage.... co sie ruszylam to mi kwas wylatywal z buzi jakas masakra...
na plecach spac nie moge bo mnie plecy bola... na prawy bok jak sie poloze to wymiotuje kwasem... pozostaje mi tylko prawy gdzie po godzinie wymiekam bo mi niewygodnie :):):) mowie wam poezje mam w nocy :):):)

heheh pamietam ze tez tak mialam na poczatku nerw taki ze hey :D:D:D:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry