rudzia789
szczęściara
Czekaj....niech wpadnę w trans......stawiam na godziny wieczorne/nocne
![]()
nie no zlituj sie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekaj....niech wpadnę w trans......stawiam na godziny wieczorne/nocne
![]()
nie no zlituj sietego najbardziej sie boje
w nocy sie spi a nie rodzi
:

nie no żartuję...przyjdzie czas...odpowiedni dla Franka i Ciebie 
Kochana tak mi mówią "SIŁY", nic nie poradzę...nie no żartuję...przyjdzie czas...odpowiedni dla Franka i Ciebie
![]()
no tak i tylko ON raczy to wiedziecno coz pozyjemy zobaczymy
)
ja pranko wstawilam bo wczoraj jedna babka co kupilam od niej fotelik do samochodu przyniosla mi wielka torbe ubranek dla takiego malucha... i teraz robie przepierke
troche sie poruszlama i juz ledwo zipie..... uffffff

no tak i tylko ON raczy to wiedziecno coz pozyjemy zobaczymy
)
ale Ci fajnie! Pomyśl ile ja muszę czekać do tego dnia...Męcz się męcz to szybciej na porodówce wylądujesz....
Mojego P bratowa tuż przed terminem porodu wzięła się za pranie dywanu na kolanach i nie minęło 10 minut jak odeszły jej wody...;-)ponoć wysiłek (oczywiście w granicach rozsądku) przyspiesza całą akcję....ale to tylko znam z opowieści, ile w tym prawdy....![]()
...ja bym chętnie taką jedną co chce jechać na porodówkę u siebie zobaczyła...bo u mnie na razie wielkie lenistwo, a co za tym idzie wielku bałagan.Też o tym słyszałam, dlatego kobietki w ostatnim okresie ciąży mają takie mieszkanka posprzątane...ja bym chętnie taką jedną co chce jechać na porodówkę u siebie zobaczyła...bo u mnie na razie wielkie lenistwo, a co za tym idzie wielku bałagan.

;-);-)