reklama

Odskocznia;))))

reklama
Męcz się męcz to szybciej na porodówce wylądujesz....
Mojego P bratowa tuż przed terminem porodu wzięła się za pranie dywanu na kolanach i nie minęło 10 minut jak odeszły jej wody...;-)ponoć wysiłek (oczywiście w granicach rozsądku) przyspiesza całą akcję....ale to tylko znam z opowieści, ile w tym prawdy....:zawstydzona/y:

Też o tym słyszałam, dlatego kobietki w ostatnim okresie ciąży mają takie mieszkanka posprzątane :-D...ja bym chętnie taką jedną co chce jechać na porodówkę u siebie zobaczyła...bo u mnie na razie wielkie lenistwo, a co za tym idzie wielku bałagan.

to prawda.... ale na koncu ciazy wlacza sie u nas cos takiego ze chocbysmy wazyly tone to i tak znajdziemy sile na posprzatanie... podobo tak sie przygotowujemy na przyjscie babla :):):)

Męcz się męcz to szybciej na porodówce wylądujesz....
Mojego P bratowa tuż przed terminem porodu wzięła się za pranie dywanu na kolanach i nie minęło 10 minut jak odeszły jej wody...;-)ponoć wysiłek (oczywiście w granicach rozsądku) przyspiesza całą akcję....ale to tylko znam z opowieści, ile w tym prawdy....:zawstydzona/y:

Oj kobitki...kobitki, Wy narzekacie na czekanie, a ile ja bym dała, żeby być na Waszym miejscu i móc cieszyć się każdym dniem ciąży......

Sloneczko i TY sie doczekasz :*

Cześć laseczki :-)

Marta a Ty jeszcze nie rozpakowana?? Echhh ale ma Franio samozaparcie ;-)

Sis i jak już wiesz czy wsio dobrze zrobiłaś w projekcie???

Mysza witaj kolejna ciężaróweczko :-) ;-)

Wiola &&& zaciśnięte co by wsio dobrze poszło :tak:

Oj kobitki...kobitki, Wy narzekacie na czekanie, a ile ja bym dała, żeby być na Waszym miejscu i móc cieszyć się każdym dniem ciąży......

I na Ciebie przyjdzie pora moja droga!

.....i o lampce szampana też znam przypadek..ha ha ha....nawet siedziałam koło tej dziewczyny przy jednym stole na weselu, jak chlupnęło!!!!! :-D:-D:-D:-D;-);-)

A ja nie wiem o co chodzi z lampką szampana... ?!?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry