reklama

Odskocznia;))))

reklama
Wreszcie mi forum zaczelo dzialac :) Bede Was teraz nawiedzac :D Oczywiscie jak Maja da bo zaczal sie etap kolek :c
Poza tym jestem tak wsciekla ze zaraz mnie rozniesie -.- Wiec ide sie odstresowac jakos nie wiem jak ale jakos trzeba ...
Milego dzionka :)

Wreszcie mi forum zaczelo dzialac :) Bede Was teraz nawiedzac :D Oczywiscie jak Maja da bo zaczal sie etap kolek :c
Poza tym jestem tak wsciekla ze zaraz mnie rozniesie -.- Wiec ide sie odstresowac jakos nie wiem jak ale jakos trzeba ...
Milego dzionka :)

Cześć MONIA,
miło Cię gościć - dawno Cię nie było ;-)
A cóż Cię tak rozwścieczyło???? :szok:

Cześć MONIA,
miło Cię gościć - dawno Cię nie było ;-)
A cóż Cię tak rozwścieczyło???? :szok:
Czesc Ewelinka :)
No nie było bo mi się forum w ogóle nie otwierało :(
A rozwscieczaja mnie lekarze a raczej to jak na wszystko trzeba czekac.... Musze Mai zrobic echo serca obdzwonilam 12 kardiologow dzieciecych i prywatnie musze czekac okolo miesiaca przeciez zawalu dostane do tego czasu :| A na kase chorych jest jeszcze lepiej rejestrują na listopada :o
PARANOJA

Czesc Ewelinka :)
No nie było bo mi się forum w ogóle nie otwierało :(
A rozwscieczaja mnie lekarze a raczej to jak na wszystko trzeba czekac.... Musze Mai zrobic echo serca obdzwonilam 12 kardiologow dzieciecych i prywatnie musze czekac okolo miesiaca przeciez zawalu dostane do tego czasu :| A na kase chorych jest jeszcze lepiej rejestrują na listopada :o
PARANOJA
Echo serca??? :szok::szok::szok::szok: Takiemu maleństwu...:zawstydzona/y:
Qrna długo się czeka, nawet prywatnie miesiąc?? To kpiny jakieś...czyżby tyle pacjentów mieli? :szok::zawstydzona/y: to nie dziwota, że sie wściekasz, też bym sie wnerwiała...ale może uda Ci się szybciej znaleźć...nie poddawaj się!:-)

reklama
Cześć laseczki

ja melduję że żyję i mam się dobrze :-D:-D:-D
Ilonka jestem jestem tylko ostatnio offline :-p:-p;-);-):-D dziękuje za pamiec :*
Madzia, Wiola, Iwonka, Ilonka, Gabryia, Marti, Sówka pozadawiam gorąco :-)
Ewelinka, Danuś, Rudzia pozdrawiam moje kochane wariatki ?? :-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p

No cześć kochana wariatko jak dobrze, że się odezwałaś ale może czas do nas wrócić co??? Tęsknimy kochana wracaj szybko :*** No i pozdrowienia dla chorującego ;-):-)

Witajcie Babeczkie :-D
Jak dla mnie 23 jest super, ale wydaje mi się że 24 będzie bardziej zapamiętywany ze względu na kontrast maluszka z buciorami, a to chyba w reklamie najważniejsze.
Chciałabym Wam kogoś przedstawić. Oto moja Fasolinka ;-)

Witaj Mysza
Ojjj jakie cudo :-), śliczności :-)

Marta a Ty co dziś tak krótko???

Wiola to czas brać się do roboty ;-)

Madzia kochana i jak tam?? Dalej szalejesz w pracy??

Monia coś nie tak ma z serduszkiem?? Czemu musisz robić echo?? Nie denerwuj się kobieto :-)

Ilonka, Iza, Gabrysia, Iwona, Sówka, Marti pozdrawiam serdecznie :-)

Sis jesteś jeszcze pracusiu?????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry