reklama

Odskocznia;))))

Wiesz nie mam wyjścia, muszę sobie jakoś poradzić, to leży w moich obowiązkach, więc chciał czy nie, łeb pod pachę i na przód! Ale dzięki za wiarę we mnie...
Wiem, że fajka nie odstresowuje, to tylko wymówka...i głupota...no cóż...najwyraźniej inaczej nie potrafię się odstresować - przynajmniej w robocie...a nerwówka - tu nie chodzi tylko o pracę, przecież wiesz...dużo sie dzieje to i nerwówka...
No właśnie "coś" się zmieniło...i nie wiem już nic...iw wiem kochana, że mogę zawsze i wszędzie - dziękuję***

Dasz radę kochana pierwsze koty za płoty i zobaczysz, że nie taki wilk straszny jak go malują...wierze w Ciebie bo Cię znam :-)
Kochana jak masz taką nerwówkę to może wyrwij się ja jedno popołudnie gdzieś sama posiedź pochodź albo co sobie tam wolisz...mi takie wypady pomagają...a może napisz meila do kogoś zaufanego wygadaj się to pomoże?? Choć przytulę szkoda, że nie mogę inaczej pomóc... :-(

reklama
Dasz radę kochana pierwsze koty za płoty i zobaczysz, że nie taki wilk straszny jak go malują...wierze w Ciebie bo Cię znam :-)
Kochana jak masz taką nerwówkę to może wyrwij się ja jedno popołudnie gdzieś sama posiedź pochodź albo co sobie tam wolisz...mi takie wypady pomagają...a może napisz meila do kogoś zaufanego wygadaj się to pomoże?? Choć przytulę szkoda, że nie mogę inaczej pomóc... :-(

Co tu dużo gadać/pisać - chciałam to mam!!!
Kochana dam sobie radę - przecież wiesz, że zawsze spadam na 4 kopyta :-D:-D
Pomagasz kochana....pomagasz.....nawet nie wiesz jak bardzo ;-) ***

Eh raczej coraz gorzej ... Na poczatku bylo swietnie pozniej Maja przestala sie najadac wiec ciagle byl bek a ja nie wiedzialam co jej pozniej dostala nadprogramowa butelke mleczka to sie w miare unormowalo teraz etap kolek czyli zero snu ciagly bek a ja do wariatkowa trafie chyba jak nie wisi przy cycu caly czas to ciagle sie drze... ehhh a co u Ciebie Danusiu?

Ojj biedulo to daje Ci popalić ale na kolki to gdzieś tu było info co jest jednym z lepszych środków może poszukaj i warto sprawdzić i mała się uspokoi??
A u mnie po staremu roboty nie ma kasy brak czyli norma :-D:-D:-D:-D:-D
Wyniki porobiłam i 30 idę do ginka no i zobaczymy co powie :-)

Co tu dużo gadać/pisać - chciałam to mam!!!
Kochana dam sobie radę - przecież wiesz, że zawsze spadam na 4 kopyta :-D:-D
Pomagasz kochana....pomagasz.....nawet nie wiesz jak bardzo ;-) ***

Dasz radę dasz ja to wiem :-)
E tam takie pomaganie to nic.... pamiętaj ja w Ciebie wierze :*** i czekam na relacje po kontroli :-)

Uciekaj do domku kochana zrelaksuj się koniecznie i odpocznij :tak:

Dasz radę dasz ja to wiem :-)
E tam takie pomaganie to nic.... pamiętaj ja w Ciebie wierze i czekam na relacje po kontroli :-)

Uciekaj do domku kochana zrelaksuj się koniecznie i odpocznij :tak:
Jakie "nic" kochana!!! To bardzo wiele......
Za chwilkę idę, przed czasem się nie da, bo stary u siebie - wyjątkowo do końca dziś siedzi dziad jeden ha ha ha jakby przeczuwał, że ja chcieć wczesniej wyjść z roboty...

reklama
Jakie "nic" kochana!!! To bardzo wiele......
Za chwilkę idę, przed czasem się nie da, bo stary u siebie - wyjątkowo do końca dziś siedzi dziad jeden ha ha ha jakby przeczuwał, że ja chcieć wczesniej wyjść z roboty...

Tak to jest jak się chce szybciej wyrwać ;-)
Cieszę się, że mogłam pomóc jakby co to wiesz gdzie jestem ;-)

Mam już....w kieszeni miałam nie??? Pytania? hahahahahhahahaaa

Nie no żadnych pytań a tym bardziej zdziwienia :-D:-D hahahahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry