reklama

Odskocznia;))))

Tak to jest jak się chce szybciej wyrwać ;-)
Cieszę się, że mogłam pomóc jakby co to wiesz gdzie jestem ;-)

Nie no żadnych pytań a tym bardziej zdziwienia :-D:-D hahahahaha
Skarbie wiem...wiem...i "vice versacze" - pamiętaj :-D:-D***
Chyba na prawdę potrzebuje odpoczynku....
Ale w razie co to to odwiedzisz mnie w psychiatryku ok??? :-D:-D:-D:-D

reklama
No nic Kochane.....wybywam...zanim spakuję wszystkie rzeczy to akurat wybije 15:00 :-)
Życzę WAM cudnego popołudnia. Jutro milutkiego dnia***
A gdyby mnie jutro nie było, życzę cudnego, pogodnego weekendu***
Pozdrawiam serdeczniście, buziole*

Aaaaaaaa...i proszę o trzymanie kciuków za jutrzejszy dzień, będę wdzięczna ;-)

Skarbie wiem...wiem...i "vice versacze" - pamiętaj :-D:-D***
Chyba na prawdę potrzebuje odpoczynku....
Ale w razie co to to odwiedzisz mnie w psychiatryku ok??? :-D:-D:-D:-D

Pamiętam kochana pamiętam :***
To koniecznie gdzieś sama się wyrwij choć na kilka godzin zobaczysz jak odpoczniesz ;-)
Jasne nie ma sprawy ale fajek Ci nie przyniosę :-p

&&&&&& mocno nawet u nóg za jutro!!!! :-)

Ostatnia edycja:
No nic Kochane.....wybywam...zanim spakuję wszystkie rzeczy to akurat wybije 15:00 :-)
Życzę WAM cudnego popołudnia. Jutro milutkiego dnia***
A gdyby mnie jutro nie było, życzę cudnego, pogodnego weekendu***
Pozdrawiam serdeczniście, buziole*

Nawzajem kochana miłego popołudnia i jutro spokojnego dnia no i cudownego weekendu kochana :***
Buziole :****

No nic to ja też zmykam :-)
Miłego wieczorku kochane :-)

Ostatnia edycja:
Witam się z rana kobitki!

Monika doczytałam, że Twoja Majunia ma szmery na serduszku? nic się tym nie martw, podobno co trzeci noworodek je ma i to samo mija bardzo szybko!

Martuś
wierzę, że jest CI już bardzo ciężko! Maluszku wyskakuj!:-D:-D

Witam się z Wami;-)

Marta dasz radę:-) Maluszek chyba jeszcze nie jest pewny czy chce wyjść, pewnie mu tam dobrze, ale nie zadje sobie sprawy jak Mu będzie wspaniale w ramionach mamusi:sorry2:
Ewelinko trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jestem pewna, że dasz sobie radę, przecież zdolniacha z Ciebie:tak:
Anetka co u Ciebie?? ;-)
Danulka tym klapsem mnie rozbroiłaś dosłownie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D pupcie mam czerwoną do dziś:-D:-D:-D:-D:-D ale kochana niestety nic nie dał:sorry2: oczywiście papieroski ograniczone, ale nie rzucone:blink:

Mam pytanie do Was, ponieważ ja to za bardzo się nie orientuje.....:sorry2:
jak cytować w jednym poście kilka osób/postów ? Cholerka bo ja tego nie kumejszyn:baffled::sorry2: Nie wiem czy napisałam zrozumiale..

Pozdrawiam Was Waszystkie:-)

Witam się z Wami;-)

Marta dasz radę:-) Maluszek chyba jeszcze nie jest pewny czy chce wyjść, pewnie mu tam dobrze, ale nie zadje sobie sprawy jak Mu będzie wspaniale w ramionach mamusi:sorry2:
Ewelinko trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jestem pewna, że dasz sobie radę, przecież zdolniacha z Ciebie:tak:
Anetka co u Ciebie?? ;-)
Danulka tym klapsem mnie rozbroiłaś dosłownie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D pupcie mam czerwoną do dziś:-D:-D:-D:-D:-D ale kochana niestety nic nie dał:sorry2: oczywiście papieroski ograniczone, ale nie rzucone:blink:

Mam pytanie do Was, ponieważ ja to za bardzo się nie orientuje.....:sorry2:
jak cytować w jednym poście kilka osób/postów ? Cholerka bo ja tego nie kumejszyn:baffled::sorry2: Nie wiem czy napisałam zrozumiale..

Pozdrawiam Was Waszystkie:-)

witaj :)
przy kazdym poscie w dolnym rogu na samym koncu jest + z " klikasz te posty ktore chcesz zacytowac a potem poprostu odpowiedz :)

ja tam wpadlam zagladnac co sie tutaj dzieje ale tu cisza jaby makiem zasial .... leze caly czas i wyje bo naprade nie daje rady... zaczynam sie powaznie bac ze jak tak dalej pojdzie to ja sie juz nie zbiore zeby miec sile jeszcze rdzic ;( kolejna noc nie przespana i w bolach ;(

reklama
Martuś dziękuję za uświadomienie mi tej opcji na forum;-) hehe dla mnie to było zbyt skomplikowane, zachodziłam w głowę jak to się robi:eek::-D:-D:-D:-D
Kochana głowa do góry, wiem, wiem, łatwo mówić..... myśl pozytywnie, myśl o tym że niedługo zobaczysz swojego bobaska:tak: I jak bardzo będziesz szczęśliwa:-)

Trzymam za Ciebie kciuki &&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry