reklama

Odskocznia;))))

Cały dzień kazałaś czekać na siebie...i ja już byłam pewna że zaczęło się rozpakowywanie ;-)
Jak samopoczucie ?

bo sie arnie czuje :( moze dzis w nocy nie wiem ale chyba mam bole krzyzowe lapia mnie skurcze ale wody wciaz nie odeszly... masakra jakas ....;( nie martw sie :) jakby co napewno ktores dam znac i posle wiadomosc dalej :):):)

cumolki dla wszystkich :) bo nie wiem czy sie tu jutro spotkamy :):):):)

reklama
Cześć laski

Wstawać!!!!!!!!!
Szkoda dnia!!!!! :-p

Rany ale krzyczysz z rana kobieto!!!! zmarłego z grobu byś podniosła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry :)
Umieram ;]

Czemu umierasz?? Mała daje w kość??

Witajcie Kobietki :-)
Pięknego dnia Wam życzę i dobrego samopoczucia!

Nawzajem kochana miłego dnia :-)

Anecia a Ty gdzie kobieto?? Jeszcze chorujecie???

Marta żyjesz?????? Czy już coś się dzieje?? Czekam na wieści!!!!!

Madzia to widzę kac gigant był ;-), nie zazdroszczę męczarnia wtedy straszna :-D:-D:-D:-D

Iwonka jak to mój klaps nic nie dał??? Kurcze a tak się starałam ale dobre i ograniczenie jak żucić nie idzie ;-), ale staraj się kochana staraj :-)

Wiola jak tam biznesa?? Ruszyłaś już pełną parą?? Czekam na jakieś foto sklepu ;-)

Marti co tam u Was?? Jak Maciejka się sprawuje??

Sówka gdzie zniknęłaś kobieto??

Iza, Karola, Ola pozdrawiam serdecznie :-)

reklama
stęskniłam sie :*
a ja już dobrze... jeszcze laciutki katarek ale przeżyje ;-) M już w pracy dzisiaj.
A Ty jak kochana?

Oj ja też się stęskniłam dawno Cię nie było ;-)

Katarek to lecz metodami babcinymi i będzie dobrze ;-)

A ja już lepiej dużo choć kręgosłup daj mi popalić ale nie ma żle, czekam na wyzytę u ginka co powie na te toxo bo już sama nie wiem co mysleć lepiej nich mi on powie co i jak...a reszta bez zmian czyli po staremu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry