reklama

Odskocznia;))))

Oj ja też się stęskniłam dawno Cię nie było ;-)

Katarek to lecz metodami babcinymi i będzie dobrze ;-)

A ja już lepiej dużo choć kręgosłup daj mi popalić ale nie ma żle, czekam na wyzytę u ginka co powie na te toxo bo już sama nie wiem co mysleć lepiej nich mi on powie co i jak...a reszta bez zmian czyli po staremu :-)

tak tak... ja cały czas na babciowych metodach :-)

no to dobrze ze lepiej :-) a co o toxo mnie gin skierował do lekarza chorób zakaznich... bo miałam niejednoznaczne wyniki:tak: ale nie poszłam... bo zaraz okazało się to co się okazało. Wiec w sumie teraz powinnam powtórzyc badanie... ale na razie nie widze takiej potrzeby:tak:

idę pod prysznic;-) zaraz jestem :-)

reklama
tak tak... ja cały czas na babciowych metodach :-)
no to dobrze ze lepiej :-) a co o toxo mnie gin skierował do lekarza chorób zakaznich... bo miałam niejednoznaczne wyniki:tak: ale nie poszłam... bo zaraz okazało się to co się okazało. Wiec w sumie teraz powinnam powtórzyc badanie... ale na razie nie widze takiej potrzeby:tak:
idę pod prysznic;-) zaraz jestem :-)

Ja w sumie trochę o toxo czytałam ale wole mieć pewność, że w niczym nie zagraża i możemy spokojnie się starać nie chce kolejny raz przechodzić przez zabieg, poczekam nie pali się zobaczymy co powie.

Tylko sie nie utop ;-)

To ja ponownie :D
nie wiem kto wyliczył, że miesięczne dziecko śpi około 20 h na dobe bo moja Maja śpi 8 ^^ i niestety nie umie nawet chwili poleżeć sama. Dobrze, że Mama w domu bo bym nie miała kiedy nawet sobie śniadania zrobić z rana bo to że nie śpi od 5 do ok 11 to norma -.-
A co u Was Kobietki?
Wie ktoś co u Martusi?

Ja w sumie trochę o toxo czytałam ale wole mieć pewność, że w niczym nie zagraża i możemy spokojnie się starać nie chce kolejny raz przechodzić przez zabieg, poczekam nie pali się zobaczymy co powie.

Tylko sie nie utop ;-)

masz racje Kochana :tak:

hehe... jestem ale tak na przyszlośc - umiem pływac wiec raczej mi to nie grozi :-D:-D tym bardziej w brodziku ;-):-)

Czesc Majsi :-) niezła artystka z Majuni :sorry2:

nie wiem kto wyliczył, że miesięczne dziecko śpi około 20 h na dobe bo moja Maja śpi 8 ^^ i niestety nie umie nawet chwili poleżeć sama. Dobrze, że Mama w domu bo bym nie miała kiedy nawet sobie śniadania zrobić z rana bo to że nie śpi od 5 do ok 11 to norma -.-
A co u Was Kobietki?
Wie ktoś co u Martusi?

Cześć mamusia :-)

No prosze Maja nie należy do śpiących nie zazdroszczę, ale może jeszcze się zmieni bo biedulo nic nie zrobisz jak sama nie chce leżeć ;-)

Nie wiem co z Martą ale dajmy jej jeszcze czas u niej godzina w tył i lubi sobie pospać poczekamy czy się zjawi za jakiś czas :-)

A co u Was Kobietki?
Wie ktoś co u Martusi?
Oj - to widzę Twoja MAja - jak mój leon - też dawał w kość.Nie spał i płakal... ciężko było, ale powiem ci - że teraz ma prawie 5 lat i w końcu przesypia noce :). więc pocieszam - to minie - ale dopiero za jakieś 2 lata.... trzymaj się dzielnie!

WITAM WSZYSTKIE!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry