reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witajcie dziewczyny
Rudzia weszłam zobaczyć jak się trzymasz:-)
V_jolka80 - ja tam twój interes, już jakies konkrety?
Monika - dokładnie tak jest z tymi szmerami. Kilka miesięcy temu moja kuzynka urodziła synka, który też miał szmery i jakies ubytki w serduszku. Ale w ciagu miesiaca czasu wszytsko znikło.
Pozdrawiam was goraco. Ja sie kuruje bo Małżon mnie zaraził.

Witajcie Kobietki :-)

Wpadłam zobaczyć co u Rudzika...ale widzę że dalej w dwupaku...no chyba że się coś od wczoraj zmieniło.
Co tu zaglądam to liczę na wiadomość że Franek już na świat patrzy ;-)

Miłego dzionka!

Witajcie dziewczyny
Rudzia weszłam zobaczyć jak się trzymasz:-)
V_jolka80 - ja tam twój interes, już jakies konkrety?
Monika - dokładnie tak jest z tymi szmerami. Kilka miesięcy temu moja kuzynka urodziła synka, który też miał szmery i jakies ubytki w serduszku. Ale w ciagu miesiaca czasu wszytsko znikło.
Pozdrawiam was goraco. Ja sie kuruje bo Małżon mnie zaraził.

Witaj kochana!
Na razie załatwiania, latania, jeżdżenia co nie miara.
Jutro jedziemy zamówić meble, no i może zrobić pierwsze zakupy towarowe.
Tylko ja sobie tego nie wyobrażam z moim Kacprem...
Ale cóż...
On tez się musi poświecić i być grzecznym na zakupach,
skoro chce być MAMY MODELEM!
:tak::tak::tak::tak::tak:;-)

witam sie weekendowo ;)

Kochane ja wciaz nierozpakowana.... maly szaleje ale ni mysli wychodzic :) juz nie bede pisac jak sie czuje bo to nudne i ile mozna narzekac... no coz czekamy dalej... na KONRADA ;(;(;(;(;( tom sie uparl ;(;(;(;(;(

Dzień dobry Kobietki :)
MArtusia trzymaj się Słońce :*
Ja nie daję rady już Maja w ogóle nie śpi 0.0 budzi się o 5 rano i do 22 śpi po 10-15 minut to jest jakaś masakra.... W ogóle chyba jakaś depresja mnie dopada.... ehhhhh

witam kochane:-)
Martuś a ty jeszcze w dwupaku sie meczysz?? biedactwo, a Konrad to nie takie złe imię;-)
Ja dopiero dzisiaj funkcjonuję normalnie, bo w piatek szef nas zaskoczył i dał podwyżkę i wyrównanie za ostatnie 3 miesiące, trzech chłopakow wreszcie obroniło dyplom więc mielismy co swiętować:-)
Zyczę miłej niedzieli kochane:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry