Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Toś się rozpisała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja też ;-):-)
a dziekuje...całkiem całkiem :-)

a Ł, jak?ciekawe co z Rudzią...;-):-)

Cześć Sis***
Aaaaaaa umęczona jestem jak olercia....
Kontrol...hmmm...wyszło całkiem OK, ale protokół to jakaś masakra...trzy razy poprawiałam...a staryt miał ubaw ze mnie....ale śmieszne nie?!![]()
Jak się czujesz???
niektórzy maja dziwne poczucie humoru nie powiem 

ja też ;-):-)
a dziekuje...całkiem całkiem :-)
i jak zawsze skromne![]()

no co prawdę przecież mówimy nie?? ;-)Toś się rozpisała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To cieszę się, że "całkiem, całkiem".....a Ł, jak?

Nie słychać wrzasków to chyba oki![]()
:-) a pisała do niej któraś eska?No słuchaj musimy się same dowartościowywać ;-)no co prawdę przecież mówimy nie?? ;-)

Dzięki Ewelino. :-) Już od tygodnia wiedziałam, że pewnie tak się skończy moja pierwsza ciąża, więc przed pójsciem do szpitala nawet się z tym oswoiłam. Ale teraz świadomość, że to już po i już nie noszę maleństwa pod sercem wywołało nową falę emocji. Czuję jednak, że po maleńku żegnam się z moim Aniołkiem i godzę się z sytuacją. Tak czy inaczej, to zawsze będzie nasze pierwsze dziecko, fakt, że była to tak wczesna ciąża i tak krótko o niej wiedzieliśmy niczego dla mnie nie zmienia.

ciekawe co z Rudzią...;-):-)
Dzięki Ewelino. :-) Już od tygodnia wiedziałam, że pewnie tak się skończy moja pierwsza ciąża, więc przed pójsciem do szpitala nawet się z tym oswoiłam. Ale teraz świadomość, że to już po i już nie noszę maleństwa pod sercem wywołało nową falę emocji. Czuję jednak, że po maleńku żegnam się z moim Aniołkiem i godzę się z sytuacją. Tak czy inaczej, to zawsze będzie nasze pierwsze dziecko, fakt, że była to tak wczesna ciąża i tak krótko o niej wiedzieliśmy niczego dla mnie nie zmienia.