reklama

Odskocznia;))))

reklama
Aaaaaw pracy.....łłłeee to w takim razie nie najlepszy pomysł:-D:-D:-D widzę minę listonosza, gdy otwierasz mu drzwi...:-D:-D:-D:-D
Ano niewidoczna, dobrze kamuflowana...;-):zawstydzona/y:

No jakby był w domu to co innego :-D:-D:-D:-D:-D no minę listonosz miałaby pewnie ciekawą tym bardziej, że to listonoszka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To teraz rozumiem i braki seksa i ten teges inne....niech się szybko goi ta rana i idzie se precz ;-);-)

No jakby był w domu to co innego :-D:-D:-D:-D:-D no minę listonosz miałaby pewnie ciekawą tym bardziej, że to listonoszka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To teraz rozumiem i braki seksa i ten teges inne....niech się szybko goi ta rana i idzie se precz ;-);-)
Aaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D listonosz też jest kobietą!!!!! :-D:-D:-D:-D
Oj kochana...nie wiem czy rozumiesz, bo ja sama tego wszystkiego nie rozumiem....nie ogarniam tematu...i nie wiem sama czego chcę....wiesz rany się zagoją, ale blizny zostaną..........

Jak mogą czekać?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja piernicze...........toż każda sekunda jest w takiej sytuacji cenna!!!! Winna mieć od razu zrobione usg, na wejście....przynajmniej u nas tak jest...nie ogarniam tego...:no:

Ja tez tego nie pojmuje
zaraz tam zadzwonie i ich opiertole
bo już nie mam słów
chociaż znając jej męża już dostali wiązanke

Aaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D listonosz też jest kobietą!!!!! :-D:-D:-D:-D
Oj kochana...nie wiem czy rozumiesz, bo ja sama tego wszystkiego nie rozumiem....nie ogarniam tematu...i nie wiem sama czego chcę....wiesz rany się zagoją, ale blizny zostaną..........

No też jest kobietą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No przeważnie po ranie blizny zostają.....ale mam nadzieje, że ogarniesz sobie wszystko szybko ;-)

reklama
Bo przecież tak wczesna ciąża to nie dziecko nie? w/g lekarzy!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Po prostu nie mieści mi się to w głowie....znieczulica całkowita...

No właśnie nie dziecko w mniemaniu lekarzy to "tylko" płód i będzie takie myślenie jeszcze bardzo długo...
W Żorach pierwsze co robią to usg a potem patrzą co dalej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry