V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Rozumiem....
Ale leków poronnych jeszcze nie podawali???
Kiedy ma usg?
Leków poronnych jeszcze nie dostała
Jak dzwoniłam to czekała, aż ją zawołają
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem....
Ale leków poronnych jeszcze nie podawali???
Kiedy ma usg?
Aaaaaw pracy.....łłłeee to w takim razie nie najlepszy pomysłwidzę minę listonosza, gdy otwierasz mu drzwi...
Ano niewidoczna, dobrze kamuflowana...;-)![]()

no minę listonosz miałaby pewnie ciekawą tym bardziej, że to listonoszka 

Jak mogą czekać?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja piernicze...........toż każda sekunda jest w takiej sytuacji cenna!!!! Winna mieć od razu zrobione usg, na wejście....przynajmniej u nas tak jest...nie ogarniam tego...Leków poronnych jeszcze nie dostała

AaaaaaaaaaNo jakby był w domu to co innegono minę listonosz miałaby pewnie ciekawą tym bardziej, że to listonoszka
To teraz rozumiem i braki seksa i ten teges inne....niech się szybko goi ta rana i idzie se precz ;-);-)

listonosz też jest kobietą!!!!! 

Leków poronnych jeszcze nie dostała
Jak mogą czekać?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja piernicze...........toż każda sekunda jest w takiej sytuacji cenna!!!! Winna mieć od razu zrobione usg, na wejście....przynajmniej u nas tak jest...nie ogarniam tego...![]()
Bo przecież tak wczesna ciąża to nie dziecko nie? w/g lekarzy!!!!!!!!!!!!!Czyli spisali ciąże na straty tak się zachowują właśnie lekarze jak z tak wczesną ciążą przyjdzie się do szpitala, krwawisz-nic nie możemy poradzić

Po prostu nie mieści mi się to w głowie....znieczulica całkowita...Aaaaaaaaaalistonosz też jest kobietą!!!!!
Oj kochana...nie wiem czy rozumiesz, bo ja sama tego wszystkiego nie rozumiem....nie ogarniam tematu...i nie wiem sama czego chcę....wiesz rany się zagoją, ale blizny zostaną..........

I bardzo dobrze....ja też w takiej sytuacji bym nie wytrzymała...Ja tez tego nie pojmuje
zaraz tam zadzwonie i ich opiertole
bo już nie mam słów
chociaż znając jej męża już dostali wiązanke

Bo przecież tak wczesna ciąża to nie dziecko nie? w/g lekarzy!!!!!!!!!!!!!Po prostu nie mieści mi się to w głowie....znieczulica całkowita...