Anetka83
zbyt wiele...
A będę....co będzie sama jadła??????
krejzol![]()
goopia

Czym otwieraczem do konserw czy wytrychem???![]()
najpierw tym pierwszym... a jak nie pójdzie to się obaczy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A będę....co będzie sama jadła??????
krejzol![]()

Czym otwieraczem do konserw czy wytrychem???![]()

Czym otwieraczem do konserw czy wytrychem???
No ja tam nie wiem wiesz on czuły na tym punkcie mogłoby mu się nie spodobać takie publiczne trzepanie przez żonęooooooo dobra nie moge lejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje
![]()
ale ja nie zaluje... wiesz... ja juz tak mam... we krwi oduczanie zebractwa... tak mi po psach zostało![]()

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa się zadławiłam.....![]()

goopia
najpierw tym pierwszym... a jak nie pójdzie to się obaczy![]()

goopia
najpierw tym pierwszym... a jak nie pójdzie to się obaczy![]()
Zaraz publiczne!!!!!!!!!!!! Ino bierni obserwatorzy...haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I powstanie nowy program "JAK ONI TRZEPIĄ" lejeeeeeeeeeeeeeeee

Zaraz publiczne!!!!!!!!!!!! Ino bierni obserwatorzy...haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I powstanie nowy program "JAK ONI TRZEPIĄ" lejeeeeeeeeeeeeeeee
No ja nie piesek, a na pieska hahahahhahahahahahahaNo proszę ale ona to nie piesek nie żałuj
Uważaj pożyj jeszcze trochę co tak od razu się dławisz
Dobra dobra już tym tam patrzeć nie będziesz niech to zostanie w alkowach sypialni hahahahahahahahahahahaha![]()
Wytrychem??? Co Wy chcecie chłopu z tyłka zrobić jesień średniowiecza??? hahahahahhaahahhahahahahahaha

No proszę ale ona to nie piesek nie żałuj
Dobra dobra już tym tam patrzeć nie będziesz niech to zostanie w alkowach sypialni hahahahahahahahahahahaha![]()

no słoneczko w główke kolezance przygrzało![]()

nazywajmy rzeczy po imieniu...Albo mam talent do trzepania hahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahahhaahahahahahahhaahahahaha