reklama

Odskocznia;))))

reklama
Czym otwieraczem do konserw czy wytrychem??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No ja tam nie wiem wiesz on czuły na tym punkcie mogłoby mu się nie spodobać takie publiczne trzepanie przez żonę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ooooooo dobra nie moge lejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zaraz publiczne!!!!!!!!!!!! Ino bierni obserwatorzy...haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I powstanie nowy program "JAK ONI TRZEPIĄ" lejeeeeeeeeeeeeeeee

ale ja nie zaluje... wiesz... ja juz tak mam... we krwi oduczanie zebractwa... tak mi po psach zostało :-D

No proszę ale ona to nie piesek nie żałuj :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa się zadławiłam.....:-D:-D:-D

Uważaj pożyj jeszcze trochę co tak od razu się dławisz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

goopia :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
najpierw tym pierwszym... a jak nie pójdzie to się obaczy :-D:-D:-D

Dobra dobra już tym tam patrzeć nie będziesz niech to zostanie w alkowach sypialni hahahahahahahahahahahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zaraz publiczne!!!!!!!!!!!! Ino bierni obserwatorzy...haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I powstanie nowy program "JAK ONI TRZEPIĄ" lejeeeeeeeeeeeeeeee

Albo mam talent do trzepania hahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahahhaahahahahahahhaahahahaha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry