reklama

Odskocznia;))))

no żesz to lece do sklepu po 5 metrówkę to powinna wystarczyć :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

no ja wiem czy taka niespodzianka.....ale swoją drogą ciekawą może mieć minę jak nad nim z trzepaczką stanę :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d aaaaaaaaaa lejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

reklama
No co Ty nie narobi na skarpety jak wyrzucać będe :-D:-D:-D:-D toć kryzys nie?? :-D:-D:-D:-D:-D
No to ufffffff jednak gafy nie strzeliłam zmyliło mnie to dzisiejsze Twoje M :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiesz.....POST to i członki w głowie hahahahahahhahahahahahahahhaa

Ale jesteś pewna, że Łukasz??? Weź może zadzwoń do niego co??? hahaha;-)

No żesz to lece do sklepu po 5 metrówkę to powinna wystarczyć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No ja wiem czy taka niespodzianka.....ale swoją drogą ciekawą może mieć minę jak nad nim z trzepaczką stanę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D aaaaaaaaaa lejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to miej w drugiej ręce aparat i uwiecznij tą minę :-D:-D:-D

No zauważyłam, że tak piszą ale pewna nie byłam czy dobre mam myślenie czy nie bo wiesz ja mam skleroze galopującą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to dokładnie tak jak ja... ech... dobrze ze przynajmniej nie boli :-D

ano na róznych forach roznie bywa... na drugim...na którym jestem psowo-zwierzakowe) znowu pisze sie zawsze TZ - Towarzysz Życia :-) ładnie...:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry