reklama

Odskocznia;))))

reklama
Będziem razem członków badać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D weź miarkę.....oczywiście żeby wzrost zmierzyć :-p:-p:-p:-p

Oczywiście miarka już w ręce :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobrze, że P nie rozrzuca skarpet....nie zniosłabym tego....:-D:-D:-D:-D:-D
Oj to nie chciałabym być w skórze S :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiesz on nie rorzuca on je chowa ale tak, żeby je widać było..ojj kochana ile ja mu rozrzucania wytępiłam :szok: teraz to już gites gdyby nie te skarpetki :sorry2:
Jakbyś była S chciałabyś być w jego skórze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oczywiście miarka już w ręce :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wiesz on nie rorzuca on je chowa ale tak, żeby je widać było..ojj kochana ile ja mu rozrzucania wytępiłam :szok: teraz to już gites gdyby nie te skarpetki :sorry2:
Jakbyś była S chciałabyś być w jego skórze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Byle długa....bo wiesz z członkami różnie bywa...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Aaaaa to ja nie wiedzieć, że S lubi takie.....tam....trzepanie...lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Zasłony mam tylko w salonie...raz puszczone luźno, raz owiniete wokoł karniszy.....:-D:-D:-D:-D

Ja z chęcią przyjmę nowych CZŁONKÓW! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale najpierw casting ......lejeeeee....

pięknie :-D:-D:-D

taaa... Tobie to tylko członki i członki dac :-D:-D:-D:-D;-);-);-)

Nawet nie mów ja mojego nie mogę tego oduczyć wchodzi do domu ściąga i rzuca na podłogę...no szlak mnie trafia ja wrzeszcze a on to gdzie mam je dać a ja mu do butów jak nie masz gdzie i skutkuje na jeden dzień na drugi znowu to samo :sorry2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no masz udusiłabym :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hahaha.... to może wyrzucaj do śmieci.... :-D:-D:-D;-);-);-);-)

ja nawet nie skomentowałam bo normalnie mnie zatkało :baffled::baffled:;-):-D

strogonowa :-)

Anecia mam pytanie jak Twój men ma na imie?? Bo coś mi się zdaje, że gafe strzeliłam :zawstydzona/y:

ee....yyy..... a !!!! już wiem !!! Łukasz :-p:-p:-p:-p

taaa... Tobie to tylko członki i członki dac :-D:-D:-D:-D;-);-);-)
strogonowa :-)

No co Ty nie narobi na skarpety jak wyrzucać będe :-D:-D:-D:-D toć kryzys nie?? :-D:-D:-D:-D:-D
No to ufffffff jednak gafy nie strzeliłam zmyliło mnie to dzisiejsze Twoje M :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

taa... Tobie to tylko członki i członki dac :-D:-D:-D:-D;-);-);-)
Wiesz.....POST to i członki w głowie hahahahahahhahahahahahahahhaa

Ale jesteś pewna, że Łukasz??? Weź może zadzwoń do niego co??? hahaha;-)

Powinna wystarczyć, chociaż wiesz...jak przyjadę członkowie z Kenii to może być ciężko, bo tam wsio takie pytongowate......:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ooooo to będzie niespodzianka dla Ssss......:-D:-D:-D:-D

No żesz to lece do sklepu po 5 metrówkę to powinna wystarczyć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No ja wiem czy taka niespodzianka.....ale swoją drogą ciekawą może mieć minę jak nad nim z trzepaczką stanę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D aaaaaaaaaa lejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No co Ty nie narobi na skarpety jak wyrzucać będe :-D:-D:-D:-D toć kryzys nie?? :-D:-D:-D:-D:-D
No to ufffffff jednak gafy nie strzeliłam zmyliło mnie to dzisiejsze Twoje M :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no tak, racja :-D:-D:-D:-D
a bo ja od zawsze (tzn odkąd jestem na bb tak piszę M-mąż...bo jak tu przylazłam tak wszystkie pisały i jakos tak mi to w krew weszło:tak:)

Ale jesteś pewna, że Łukasz??? Weź może zadzwoń do niego co??? hahaha;-)

sprawdziłam... Łukasz na 100% :-p:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry