reklama

Odskocznia;))))

Oooo Ty cwaniarko!! :-D:-D:-D:-D:-D
Kochana nie ma problemu, nawet dywany mogę Ci wytrzepać ...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No wiesz jakoś radzić sobie trzeba :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mam tylko dwa malutkie więc dam sobie radę ;-)

Miło Nam :-D:-D:-D:-D:-D
Dobrze, że nie Klub Szalonych Dziewic :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Chyba klub szalonych zboczqów :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tak tak... koniecznie :-D:-D:-D
supeerrr.... ja to niestety na razie same kupne... ale ostatnio taką piękniusią od mojej kochanej babuni dostała że :szok::szok::szok::szok::szok: normalnie jak na zamówienie do mojego pokoju ;-);-)
a do firanezek jeszcze ładne zasłony...ech :-D:-D:-D
ee...tam :-p:-p:-p:-p:-p
tak jest!!! przyjmujemy również nowych członków (Ewelina bez skojarzeń !!! :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D)

Dobra przymujemy członków i bez też :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Mnie czyste podłogi bez okruchów, meble bez kurzu no i koniecznie błysk w łazience i ubikacji i wszystko musi być poukładane w danym miejscu....:zawstydzona/y:

A rusza mnie najbardziej mój chłop jak rzuca skarpety na podłogę :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hahaha...skarpetki :-D:-D:-D

ja wczoraj jedną z pościeli (ze środka wyciągnęłam)... pokazałam M a on na to..."no właśnie jej szukałem wczoraj" :szok::szok::-D:-D:-D:eek::eek::eek:

Mnie czyste podłogi bez okruchów, meble bez kurzu no i koniecznie błysk w łazience i ubikacji i wszystko musi być poukładane w danym miejscu....:zawstydzona/y:
A rusza mnie najbardziej mój chłop jak rzuca skarpety na podłogę :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A to to też.....w ogóle to ciut pedantyczna jestem...ale najgorzej mnie wnerwia jak coś postawię w jednym miejscu i ktoś mi to coś przestawi.....masakra.....aaaa...i okruszki na blacie bo wielmożny pan robił sobie kanapki....tragedyyyy:-D:-D:-D:-D:-D

tak tak... koniecznie :-D:-D:-D
supeerrr.... ja to niestety na razie same kupne... ale ostatnio taką piękniusią od mojej kochanej babuni dostała że :szok::szok::szok::szok::szok: normalnie jak na zamówienie do mojego pokoju ;-);-)
a do firanezek jeszcze ładne zasłony...ech :-D:-D:-D
ee...tam :-p:-p:-p:-p:-p
tak jest!!! przyjmujemy również nowych członków (Ewelina bez skojarzeń !!! :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D)
Zasłony mam tylko w salonie...raz puszczone luźno, raz owiniete wokoł karniszy.....:-D:-D:-D:-D

Ja z chęcią przyjmę nowych CZŁONKÓW! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale najpierw casting ......lejeeeee....

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
hahaha...skarpetki :-D:-D:-D
ja wczoraj jedną z pościeli (ze środka wyciągnęłam)... pokazałam M a on na to..."no właśnie jej szukałem wczoraj" :szok::szok::-D:-D:-D:eek::eek::eek:

Nawet nie mów ja mojego nie mogę tego oduczyć wchodzi do domu ściąga i rzuca na podłogę...no szlak mnie trafia ja wrzeszcze a on to gdzie mam je dać a ja mu do butów jak nie masz gdzie i skutkuje na jeden dzień na drugi znowu to samo :sorry2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no masz udusiłabym :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A to to też.....w ogóle to ciut pedantyczna jestem...ale najgorzej mnie wnerwia jak coś postawię w jednym miejscu i ktoś mi to coś przestawi.....masakra.....aaaa...i okruszki na blacie bo wielmożny pan robił sobie kanapki....tragedyyyy:-D:-D:-D:-D:-D
Zasłony mam tylko w salonie...raz puszczone luźno, raz owiniete wokoł karniszy.....:-D:-D:-D:-D
Ja z chęcią przyjmę nowych CZŁONKÓW! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale najpierw casting ......lejeeeee....

No to tak jak ja tez nie lubię jak mi ktoś coś przestawia :tak: :-D
To ja z Tobą w komisji siadam :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anecia mam pytanie jak Twój men ma na imie?? Bo coś mi się zdaje, że gafe strzeliłam :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry