reklama

Odskocznia;))))

ano... wiesz... musieli odetkac tylko zlew i brodzik :baffled:;-)

pieknie pieknie :-):-):-) ja nie mam dywanów :-p:-p:-p:-p:szok::-D

ja to tam wole umyc tuz przed bo jakbym teraz umyła to i tak będą brudne ;-)

Zlew i brodzik powiadasz...a RURY nie??? lejeeeeeeeeeeeeeee :-D:-D:-D:-D
Ja mam jeden dywan w salonie, a drugi na górze w sypialni, więcej niet :no: bo po cholerę....siedlisko kurzu nic więcej ;-)
No wiesz, jakbym tak podchodziła do mycia okien, to bym musiała w Święta myć, wtedy byłyby czyściutkie...syfią się...cóż...ale przynajmniej mam komfort, że odświeżone...;-)

reklama
Zlew i brodzik powiadasz...a RURY nie??? lejeeeeeeeeeeeeeee :-D:-D:-D:-D
Ja mam jeden dywan w salonie, a drugi na górze w sypialni, więcej niet :no: bo po cholerę....siedlisko kurzu nic więcej ;-)
No wiesz, jakbym tak podchodziła do mycia okien, to bym musiała w Święta myć, wtedy byłyby czyściutkie...syfią się...cóż...ale przynajmniej mam komfort, że odświeżone...;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rury Ci w głowie :-p:-p:-p:-p:-p

zgadzam sie co do dywanów :tak:

no niby tak... ale ja i tak co 3 tygodnie myję.. bo okna i firanki to mój hopl :-p:-p:-p:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rury Ci w głowie :-p:-p:-p:-p:-p

zgadzam sie co do dywanów :tak:

no niby tak... ale ja i tak co 3 tygodnie myję.. bo okna i firanki to mój hopl :-p:-p:-p:-p

Zaraz w głowie...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D w głowie może niekoniecznie......lejeeeeeeeeeeee
Nie mów że masz bzika na punkcie bielusich firan???? :szok::szok::szok::szok: Bo ja wącham firany jak nie czuc płynu to do pranie wek....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D taki mały "FIŚ"...

kogo??/ :szok::-D:-D ja na razie zadnych porządków świątecznych nie robię :-p:-p:-p:-p

No ja też nie i nie wiem kiedy zacznę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiedziałaś co kupić!!!!!! :-D:-D:-D
I narobiłaś ochoty na jogurt truskawkowy!!!! :-p:-p:-p:-p

No ba nawet więcej powiem ba ba :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no to kochana na co czekasz ;-)

Ano wzięło, powera mam - chyba reakcja na stres...:-D:-D:-D Tak mnie wzięło, że zadeklarowałam się sąsiadce umyć okna, bo krzyczała z naprzeciwka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A papa ławki skręca do ogrodu....
Boshe, jak cudnie dzisiaj!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No przecież ja też krzyczę a Ty sąsiadkę wolisz??????????:szok::no::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry