Danula
czekam ciągle czekam.....
Mój ojciec słucha w ogrodzie Modern Talking i robota idzie, że hej!Tylko, że z moją muzyką się dubluje....
![]()
To masz ciekawie posłuchaj sobie Modernu

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój ojciec słucha w ogrodzie Modern Talking i robota idzie, że hej!Tylko, że z moją muzyką się dubluje....
![]()

Acha czyli nie tylko ja tak mam bo myślałam, że może to przeglądarka albo coś...nie no mnie szlak trafia szukanie kasowanie odhaczanie....kurcze nerwujące strasznie![]()
trza sie przyzwyczaić jakoś...
Z chęcią....od razu wspominam stare, dobre czasy....To masz ciekawie posłuchaj sobie Modernu![]()

Yhy....niby ulepszone forum, a mi jakoś nie ulepsza...trza sie przyzwyczaić jakoś...
![]()
Z chęcią....od razu wspominam stare, dobre czasy....
"Szeri szeri lejdi" hahahahahhahahahahaha
A może trzeba to gdzieś zgłosić ??
Halołłłłłłłłł pani moderator co pani myśli???

A proszę....poważnie zapraszaju....se gryla w pralce zrobimy.....i KAGORKA obalimy...
No wiesz, nie codzień sie ogląda kocie jaja....![]()

Bo juz się trochę znamy
Kurcze powiedzcie mi czy też Wam się tak robi...jak zaznaczacie kilka cytatów do odpisania to potem jak znowu jakieś cytaty to znowu to samo wyskauje + te nowe zaznaczone?? Bo zaczyna mnie to wkurzać powoli za każdym razem musiałabym szukać zaznaczone cytaty i je odhaczać

Takie zagrabaniczne disko z pola....Daj spokój tego nigdy nie lubiłam wkurzali mnie a muzyki nie znosiłam brrrrr
Wiem....****:*** chętnei bym wpadła... wiesz o tym doskonale :-)
no wiem... wiem
tak Danusiu... ja już dwa razy pisałam o tym do adminów ale na razie zero odzewu![]()