reklama

Odskocznia;))))

miałam właśnie kroic mięso ale jak Was zobaczyłąm to mi się odechciało :szok::szok::-D:-D wole z wami kawkę wypic :-D:-D:-D

No i to jest bardzo zdrowe podejście :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kochana przy tych wszystkich innych problemach muszę do tej kwestii tak podchodzić, bo się wykończę...:zawstydzona/y: Wiadomo jest mi przykro, że "TO" mnie skreśla, ale ja tego tak nie zostawię...muszę tylko pomyśleć...mam teraz tydzień wolnego to wsio ogarnę...i w końcu trzeba podjąć jakieś kroki...w każdej sprawie :zawstydzona/y:;-)
Ja mam otwarte na oścież drzwi tarasowe...piesio cieszy się ogrodem, a ja w salonie przy kawce, z Wami - bajka :-D:-D:-D:-D
Kochana, to jest KOT!!! O ile mi wiadomo.....:sorry2::sorry2:już zwątpiłam, idę pod ogon zajrzeć...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No tak kurcze ale, jak tak można ja tego nie potrafię zrozumieć co za debile normalnie na prawdę myślą, że im wszystko wolno :sorry2:
No to kochana trzymam kciuki za decyzje i pozytywne ich zakończenie &&&
No i co ma pod ogonem?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No ba nawet powiem ba ba :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Gdybym nie wyszła, kto wie, jakby sie to skończyło........stwierdziłam, że ostatnimi czasy jestem nieobliczalna...(ostatnimi czasy????hmmm) :-D:-D:-D:-D

A w ogóle CZEŚĆ! :-D:-D:-D

Rozbawiłaś mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Aw ogóle to cześc :-D:-D:-D:-D:-D

nierozpakowana ciezarowa sie melduje :)

jade dzis do poloznej na miasto wiec moze jak sie tak brykne troche to wkoncu cosik sie zacznie kurka wodna nooooo

Sis przykro mi az nie chce tego komentowac bo krew czlwoeika zalewa ......

Witaj mamuniu :-)
Jeszcze w dwupaczku?? Ojj biedulo namęczysz się na koniec

czesc czesc laseczki moje :*

ja lece sie robic na bostwo :) wpadne do was pozniej o ile w autobusie nie zaczne rodzic :) troche sie boje tak sama wypuszczac daleko od domu :) chyba sobie pampersa pozycze od Kacpra :D:DD:

cumolki :*

No tak kurcze ale, jak tak można ja tego nie potrafię zrozumieć co za debile normalnie na prawdę myślą, że im wszystko wolno :sorry2:
No to kochana trzymam kciuki za decyzje i pozytywne ich zakończenie &&&
No i co ma pod ogonem?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dwa piękne, okrąglutkie....ha ha ha ha ha nie nie...nie zaglądałam jeszcze,bo nie chce mu przeszkadzać w wylegiwaniu się na słoneczku....:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry