reklama

Odskocznia;))))

jestem Danusiu z kawką :-D

Ewelinko... ale się porobiło :sorry2: nie wiem jak można tak traktowac kobietę... ech... ale znam to z własnego doświadczenia i niestety większosc pracodawców w ten sposób podchodzi... normalnie w pysk mu się należało :tak:

reklama

Ewelinko... ale się porobiło :sorry2: nie wiem jak można tak traktowac kobietę... ech... ale znam to z własnego doświadczenia i niestety większosc pracodawców w ten sposób podchodzi... normalnie w pysk mu się należało :tak:

Cześć kochana :-)
No że z kawką to ja wiem zawsze masz ją dla mnie ;-)

Echh dobrze, że tak do tego podchodzisz ale na pewno jest Ci przykro w końcu takie traktowanie to....no dobra nic wiecej nie powiem :no:
Tak pogoda dziś cudna ja siedzę po raz pierwszy na tarasie co prawda poubierana ale cieplutko już jest w słoneczku :-)
Aaaa to kotkę masz?? No prosze to babcią zostaniesz ;-)

Kochana przy tych wszystkich innych problemach muszę do tej kwestii tak podchodzić, bo się wykończę...:zawstydzona/y: Wiadomo jest mi przykro, że "TO" mnie skreśla, ale ja tego tak nie zostawię...muszę tylko pomyśleć...mam teraz tydzień wolnego to wsio ogarnę...i w końcu trzeba podjąć jakieś kroki...w każdej sprawie :zawstydzona/y:;-)
Ja mam otwarte na oścież drzwi tarasowe...piesio cieszy się ogrodem, a ja w salonie przy kawce, z Wami - bajka :-D:-D:-D:-D
Kochana, to jest KOT!!! O ile mi wiadomo.....:sorry2::sorry2:już zwątpiłam, idę pod ogon zajrzeć...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gdybym nie wyszła, kto wie, jakby sie to skończyło........stwierdziłam, że ostatnimi czasy jestem nieobliczalna...(ostatnimi czasy????hmmm) :-D:-D:-D:-D

A w ogóle CZEŚĆ! :-D:-D:-D

nierozpakowana ciezarowa sie melduje :)

jade dzis do poloznej na miasto wiec moze jak sie tak brykne troche to wkoncu cosik sie zacznie kurka wodna nooooo

Sis przykro mi az nie chce tego komentowac bo krew czlwoeika zalewa ......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry