Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem Danusiu z kawką
Ewelinko... ale się porobiłonie wiem jak można tak traktowac kobietę... ech... ale znam to z własnego doświadczenia i niestety większosc pracodawców w ten sposób podchodzi... normalnie w pysk mu się należało
![]()
Echh dobrze, że tak do tego podchodzisz ale na pewno jest Ci przykro w końcu takie traktowanie to....no dobra nic wiecej nie powiem
Tak pogoda dziś cudna ja siedzę po raz pierwszy na tarasie co prawda poubierana ale cieplutko już jest w słoneczku :-)
Aaaa to kotkę masz?? No prosze to babcią zostaniesz ;-)
Wiadomo jest mi przykro, że "TO" mnie skreśla, ale ja tego tak nie zostawię...muszę tylko pomyśleć...mam teraz tydzień wolnego to wsio ogarnę...i w końcu trzeba podjąć jakieś kroki...w każdej sprawie
;-)

już zwątpiłam, idę pod ogon zajrzeć...

Cześć kochana :-)
No że z kawką to ja wiem zawsze masz ją dla mnie ;-)

Gdybym nie wyszła, kto wie, jakby sie to skończyło........stwierdziłam, że ostatnimi czasy jestem nieobliczalna...(ostatnimi czasy????hmmm)jestem Danusiu z kawką
Ewelinko... ale się porobiłonie wiem jak można tak traktowac kobietę... ech... ale znam to z własnego doświadczenia i niestety większosc pracodawców w ten sposób podchodzi... normalnie w pysk mu się należało
![]()

Ja mam otwarte na oścież drzwi tarasowe...piesio cieszy się ogrodem, a ja w salonie przy kawce, z Wami - bajka
Kochana, to jest KOT!!! O ile mi wiadomo.....już zwątpiłam, idę pod ogon zajrzeć...
![]()

No ładnie stawiasz nas na jednej szali z mięchem???miałam właśnie kroic mięso ale jak Was zobaczyłąm to mi się odechciałowole z wami kawkę wypic
![]()

Cześć kochana***nierozpakowana ciezarowa sie melduje![]()
jade dzis do poloznej na miasto wiec moze jak sie tak brykne troche to wkoncu cosik sie zacznie kurka wodna nooooo
Sis przykro mi az nie chce tego komentowac bo krew czlwoeika zalewa ......