Anetka83
zbyt wiele...
Dziękować, właśnie ustawiłam :-)
Komp się uspokoił???![]()
do usług

na razie tak

ale juz drugi raz taki numer zrobił... nawet nie chciał się wyłączyc... coś pechowy M ten sprzęt kupil... 

a Ty jak...lepiej ciut ciut? :***
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękować, właśnie ustawiłam :-)
Komp się uspokoił???![]()

ale juz drugi raz taki numer zrobił... nawet nie chciał się wyłączyc... coś pechowy M ten sprzęt kupil... 

Będę pamiętać!do usług
na razie takale juz drugi raz taki numer zrobił... nawet nie chciał się wyłączyc... coś pechowy M ten sprzęt kupil...
a Ty jak...lepiej ciut ciut? :***

troszkę lepiej...."leje" na wszystko....za chwilkę pójdę porozmawiać z szefem i się dowiem jakie ma zamiary i już, wolę teraz wiedzieć, niż po 3 miesiącach...
Będę pamiętać!
Ale co zawiesza się czy cuś? Może błąd w systemie jakis, albo format C:/ by sie zdał....;-)
Taaaa...lepiej...(nie mówić)troszkę lepiej...."leje" na wszystko....za chwilkę pójdę porozmawiać z szefem i się dowiem jakie ma zamiary i już, wolę teraz wiedzieć, niż po 3 miesiącach...
![]()

a ja tam wiem co... chyba rzeczywiscie formacik by się przydał :-)
no i dobrze... leiej jest wiedziec na czym sie stoi
Shira własnie wygląda przez okno i drze się w niebogłosy....chyba ogłuchłam![]()

To będziesz miała co robić przy kompie ;-)
Kogo wypatrzyła???
Zapomniałam Ci powiedzieć, że mój kotek zaginął....nie ma go nigdzie....se polazł od nas...:-(

taaa... ja
ostatnio kaczki co chwilę latają a jej się to nie bardzo podoba
oj... biedactwo... ale wiesz... kotki, jeszcze takie wychodzące...niestety tak mają :-( może jeszcze wróci... moze na panny poszedł![]()

Ha ha ha ha kaczki powiadasz?? Pewnie na dodatek bliźniacze, więc nie dziw się, że jej się nie podoba
No....już 4 dni kotusia nie ma...ale mam podejrzenie, że to przez ten rozgardiasz i zamieszanie w domu i się może wystraszył czy cuś....nie wiem, mam nadzieję, że wróci, bo już się przyzwyczaiłam, jak mi nogi grzał i po firankach śmigał![]()

No trojaczki kaczki to już zbyt wiele dla Polszyno kaczki kaczki.... ale nie blizniacze
może... ale wiesz... kociaki chadzaja własnymi drogami... taki już mają charakterek![]()

No trojaczki kaczki to już zbyt wiele dla Polszy
No patrz......ten kot chyba po mnie to ma!!! ;-)
Oby wrócił, bo już się do niego przyzwyczaiłam....a poza tym co ja teraz z kuwetą zrobię?![]()