reklama

Odskocznia;))))

reklama
do usług :-D:-D:-D
na razie tak :-p:-p ale juz drugi raz taki numer zrobił... nawet nie chciał się wyłączyc... coś pechowy M ten sprzęt kupil... :wściekła/y::no:

a Ty jak...lepiej ciut ciut? :***
Będę pamiętać! :-D:-D:-D:-D
Ale co zawiesza się czy cuś? Może błąd w systemie jakis, albo format C:/ by sie zdał....;-)

Taaaa...lepiej...(nie mówić) :-D:-D:-D troszkę lepiej...."leje" na wszystko....za chwilkę pójdę porozmawiać z szefem i się dowiem jakie ma zamiary i już, wolę teraz wiedzieć, niż po 3 miesiącach...:zawstydzona/y:

Będę pamiętać! :-D:-D:-D:-D
Ale co zawiesza się czy cuś? Może błąd w systemie jakis, albo format C:/ by sie zdał....;-)

Taaaa...lepiej...(nie mówić) :-D:-D:-D troszkę lepiej...."leje" na wszystko....za chwilkę pójdę porozmawiać z szefem i się dowiem jakie ma zamiary i już, wolę teraz wiedzieć, niż po 3 miesiącach...:zawstydzona/y:
:-D:-D:-D:-D
a ja tam wiem co... chyba rzeczywiscie formacik by się przydał :-)

no i dobrze... leiej jest wiedziec na czym sie stoi :tak::tak:

Shira własnie wygląda przez okno i drze się w niebogłosy....chyba ogłuchłam :szok::szok::szok::-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D
a ja tam wiem co... chyba rzeczywiscie formacik by się przydał :-)

no i dobrze... leiej jest wiedziec na czym sie stoi :tak::tak:

Shira własnie wygląda przez okno i drze się w niebogłosy....chyba ogłuchłam :szok::szok::szok::-D:-D:-D

To będziesz miała co robić przy kompie ;-)
Kogo wypatrzyła??? :-D:-D:-D
Zapomniałam Ci powiedzieć, że mój kotek zaginął....nie ma go nigdzie....se polazł od nas...:-(

To będziesz miała co robić przy kompie ;-)
Kogo wypatrzyła??? :-D:-D:-D
Zapomniałam Ci powiedzieć, że mój kotek zaginął....nie ma go nigdzie....se polazł od nas...:-(

taaa... ja :-p:-p:-p
ostatnio kaczki co chwilę latają a jej się to nie bardzo podoba :-D:-D:dry::dry:
oj... biedactwo... ale wiesz... kotki, jeszcze takie wychodzące...niestety tak mają :-( może jeszcze wróci... moze na panny poszedł :sorry2:

taaa... ja :-p:-p:-p
ostatnio kaczki co chwilę latają a jej się to nie bardzo podoba :-D:-D:dry::dry:
oj... biedactwo... ale wiesz... kotki, jeszcze takie wychodzące...niestety tak mają :-( może jeszcze wróci... moze na panny poszedł :sorry2:

Ha ha ha ha kaczki powiadasz?? Pewnie na dodatek bliźniacze, więc nie dziw się, że jej się nie podoba :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No....już 4 dni kotusia nie ma...ale mam podejrzenie, że to przez ten rozgardiasz i zamieszanie w domu i się może wystraszył czy cuś....nie wiem, mam nadzieję, że wróci, bo już się przyzwyczaiłam, jak mi nogi grzał i po firankach śmigał :-D:-D

Ha ha ha ha kaczki powiadasz?? Pewnie na dodatek bliźniacze, więc nie dziw się, że jej się nie podoba :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No....już 4 dni kotusia nie ma...ale mam podejrzenie, że to przez ten rozgardiasz i zamieszanie w domu i się może wystraszył czy cuś....nie wiem, mam nadzieję, że wróci, bo już się przyzwyczaiłam, jak mi nogi grzał i po firankach śmigał :-D:-D

no kaczki kaczki.... ale nie blizniacze :-D
może... ale wiesz... kociaki chadzaja własnymi drogami... taki już mają charakterek ;)

No trojaczki kaczki to już zbyt wiele dla Polszy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No patrz......ten kot chyba po mnie to ma!!! ;-):-D:-D:-D
Oby wrócił, bo już się do niego przyzwyczaiłam....a poza tym co ja teraz z kuwetą zrobię? :-D:zawstydzona/y:

czworaczki od razu :-p:-p:-p:-p
chyba tak.... :-D:-D:-D:-D
zawsze mozesz sama korzystac... zamiast latac do toalety :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Kochana zmykam :zawstydzona/y:
musze cosik posprzatac bo burdel jak tralala a dzisiaj hydraulicy przychodzą :baffled:
Życzę miłego dnia...i duzo duzo usmiech:tak::tak::tak:
Buziaki Duszku :******

reklama
No nic....
...życzę milutkiego dnia...
Idę porozmawiać z szefem i popracuję trochę...
Buziaki***

DANUŚ, buziam, załatwiłaś wsio pozytywnie???
MARTA, trzymaj się dzielnie, jeszcze troszkę Kochana***
MADZIA, pracusiu, pozdrawiam***
WIOLA, kiedy ruszasz? Już po zakupach? Model się spisał? Buziam***
IWONKA, ILONKA, GABRYSIAAA, OLA, IZA, MYSZA, EWCIA, SÓWKA, MARTI, KAROLA pozdrawiam serdecznie***

ANECIA, Ty wiesz...****

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry