reklama

Odskocznia;))))

reklama
Daleka jestem od tego Kochana....nie obwiniam się...żałuję tylko kasę które wydałam na paczkę fajek ;-)

No to dobrze...a może wybierz się na spacer...troszkę się wyciszysz, uspokoisz:tak: Takie ładne słoneczko dzisiaj mamy;))) Powiedz szefowi, że musisz wyjść np. do banku;-) Dobrze Ci zrobi taki spacerek.. Albo zbieraj się i do domu;-)

A co do fajek ! Ja codziennie żałuję, że wydaję kasę na nie, ale jak piep****:wściekła/y:

No to dobrze...a może wybierz się na spacer...troszkę się wyciszysz, uspokoisz:tak: Takie ładne słoneczko dzisiaj mamy;))) Powiedz szefowi, że musisz wyjść np. do banku;-) Dobrze Ci zrobi taki spacerek.. Albo zbieraj się i do domu;-)

A co do fajek ! Ja codziennie żałuję, że wydaję kasę na nie, ale jak piep****:wściekła/y:

Niestety na wyjście nie mogę sobie pozwolić, nie ma potrzeby bym chodziła np. do banku, pocztę itp. niestety!! Już wytrzymam do końca...muszę...a słoneczko cudnie mi grzeje w plecki, bo siedze tyłem do okna.......bajeczna pogoda dzisiaj...aż chce się żyć! ;-)

jestem juz ;_)
Ewelinko da się ustawic zeby cały czas było bb niebieskie Panel Kontrolny > pozniej w menu z boku masz Moje Konto > zaawansowana edycja i prawie na samym dole możesz wybrac kolorek :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry