reklama

Odskocznia;))))

reklama
czesc czesc laseczki moje :*

ja lece sie robic na bostwo :) wpadne do was pozniej o ile w autobusie nie zaczne rodzic :) troche sie boje tak sama wypuszczac daleko od domu :) chyba sobie pampersa pozycze od Kacpra :D:DD:

cumolki :*

Uważaj na siebie buziole :***

Dwa piękne, okrąglutkie....ha ha ha ha ha nie nie...nie zaglądałam jeszcze,bo nie chce mu przeszkadzać w wylegiwaniu się na słoneczku....:-D:-D

No jak dwa okrąglutkie to nie ciężarny/a :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale czym....."ostatnimi czasy" czy "a w ogóle cześć" ? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnimi czasy oczywiście :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiedziałam, czemu mnie to nie dziwi, że się przy tym ubawiłaś???!!! :-D:-D:-D:-D

Bo juz się trochę znamy :-D:-D:-D

Kurcze powiedzcie mi czy też Wam się tak robi...jak zaznaczacie kilka cytatów do odpisania to potem jak znowu jakieś cytaty to znowu to samo wyskauje + te nowe zaznaczone?? Bo zaczyna mnie to wkurzać powoli za każdym razem musiałabym szukać zaznaczone cytaty i je odhaczać

Bo juz się trochę znamy :-D:-D:-D

Kurcze powiedzcie mi czy też Wam się tak robi...jak zaznaczacie kilka cytatów do odpisania to potem jak znowu jakieś cytaty to znowu to samo wyskauje + te nowe zaznaczone?? Bo zaczyna mnie to wkurzać powoli za każdym razem musiałabym szukać zaznaczone cytaty i je odhaczać

Oj...to prawda...;-)
Mnie się też tak robi i to na prawdę wnerwiające....można się pogubić...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry