reklama

Odskocznia;))))

reklama
Nooo....zdała by się poprawka...ja chcę stare forum - lepsze było...:zawstydzona/y:

Szata tego mi się bardziej podoba ale funkcje tamten miał dużo lepsze :tak:

:*** chętnei bym wpadła... wiesz o tym doskonale :-):zawstydzona/y:
no wiem... wiem :szok::szok::-D:-D
tak Danusiu... ja już dwa razy pisałam o tym do adminów ale na razie zero odzewu:baffled:

Kurcze to co oni?? Ale mam nadzieje, że i to naprawią :sorry2:

Takie zagrabaniczne disko z pola....
Ale nie ma imprezy bez Modernu i Boys "jesteś szalona", nikt nie lubi, a zna słowa, taka prawda.....
Mi nie przeszkadzją, bo mam sentyment do niektórych utworów...znam gorsze kawałki...;-)

Wiesz mi też nie przeszkadzają raz na jakiś czas ale nie lubię i już i nic na to nie poradzę ;-)

zmykam kochane konczyc obiad... bo se zapomniałam na chwile ze mechesy dzisiaj przychodzą... ech
zaglądnę pewnie później:) buziaki:***

Pa kochana miłego dnia :****

Buziam kochana***
Ja zabieram sie za okna, bo jest ich trochę....:baffled::baffled::baffled:
Ale zaglądać będę od czasu do czasu ;-)

Ok to ja lece do sklepu po chlebek wpadnę jak wrócę a Ty tymczasem myj dzielnie okienka ;-)

Szata tego mi się bardziej podoba ale funkcje tamten miał dużo lepsze :tak:
Kurcze to co oni?? Ale mam nadzieje, że i to naprawią :sorry2:
Wiesz mi też nie przeszkadzają raz na jakiś czas ale nie lubię i już i nic na to nie poradzę ;-)

Szata faktycznie ładniejsza, tym bardziej, że ustawiłąm sobie błękit - ładniej wygląda, a opcje...cóż.....oby admini nanieśli poprawki, bo to nie może tak być...
No wiesz....jak kiedyś pisałyśmy...jeden lubi jabłko, drugi gruszkę (dr Gruszkę hahahahahha) ;-)

Pa kochana miłego dnia :****
Ok to ja lece do sklepu po chlebek wpadnę jak wrócę a Ty tymczasem myj dzielnie okienka ;-)
Qp coś słodkiego!!!!
Póki co to taras zamiotłam.... :-D:-D:-Dcos mi sie do tych okien nie spieszy - przerażaja mnie...

przyszli, zrobili i poszli :-D:-D:-D uff :-D:-D:-D

ja za okna zabiore się w przyszłym tyg.. a co :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p

A Ty jak tam Ewelinko?? myjesz juz czy nie? ;-):-)

Danusiu ja poprosze jakiś jogurcik bo mnie coś ochota naszła ;-):-)

przyszli, zrobili i poszli :-D:-D:-D uff :-D:-D:-D

ja za okna zabiore się w przyszłym tyg.. a co :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p

A Ty jak tam Ewelinko?? myjesz juz czy nie? ;-):-)

Danusiu ja poprosze jakiś jogurcik bo mnie coś ochota naszła ;-):-)

Szybcy są...:-D:-D:-D
Ja jakbym okna myła w Wielki Tydzień to bym sie od mamy nasłuchała, jaka to ja jestem....:-ptakże wolę teraz umyć i wysprzątać dom....:tak:
Dywan wyniosłam nawet na Nasz "trzepak", niech się wietrzy...Na dole umyłam: w kuchni, łazience i część salonu...muszę odetchnąć, bo czeka mnie najgorsze okno - tarasowe...no i cała góra :sorry2::sorry2::sorry2:
Firanki wstawione...rosołek też :-D:-D:-D odsapnę i na przód!!!:baffled:

Szybcy są...:-D:-D:-D
Ja jakbym okna myła w Wielki Tydzień to bym sie od mamy nasłuchała, jaka to ja jestem....:-ptakże wolę teraz umyć i wysprzątać dom....:tak:
Dywan wyniosłam nawet na Nasz "trzepak", niech się wietrzy...Na dole umyłam: w kuchni, łazience i część salonu...muszę odetchnąć, bo czeka mnie najgorsze okno - tarasowe...no i cała góra :sorry2::sorry2::sorry2:
Firanki wstawione...rosołek też :-D:-D:-D odsapnę i na przód!!!:baffled:

ano... wiesz... musieli odetkac tylko zlew i brodzik :baffled:;-)

pieknie pieknie :-):-):-) ja nie mam dywanów :-p:-p:-p:-p:szok::-D

ja to tam wole umyc tuz przed bo jakbym teraz umyła to i tak będą brudne ;-)

No ja już w domku :-)

Sis mówisz masz ;-)

Anecia nie wiedziałam na jaki masz smak więc proszę wybieraj ;-)

A ja siedze znowu na tarasie jest CUDOWNIE akurat mam tu słoneczko więc cieplutko bardzo :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry