Danula
czekam ciągle czekam.....
Kochana "obskoczę" sąsiadkę i wpadnę i do Ciebie, się nie bój żaby....się zdąży...![]()
No tak myslałam ale wiesz nie żebym namolna była czy cuś wolałam, żebyś sama to powiedziała ;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana "obskoczę" sąsiadkę i wpadnę i do Ciebie, się nie bój żaby....się zdąży...![]()

ja Cię to ja na brudasa przy Was wychodzę mnie tam firany nie ruszają
![]()

No to na przyszłość będe wiedziała :-) ;-)
Zaraz w głowie...w głowie może niekoniecznie......lejeeeeeeeeeeee
Nie mów że masz bzika na punkcie bielusich firan????Bo ja wącham firany jak nie czuc płynu to do pranie wek....
taki mały "FIŚ"...

taki bzik 

No ja też nie i nie wiem kiedy zacznę![]()

No tak myslałam ale wiesz nie żebym namolna była czy cuś wolałam, żebyś sama to powiedziała ;-)![]()

ja Cię to ja na brudasa przy Was wychodzę mnie tam firany nie ruszają
![]()

:-):-):-):-)
wariatka
mam bzika... najchętniej bym co tydzien zmieniała.... bo zaraz jak powiesze wydaja mi się brudnetaki bzik
![]()

stuknięta...

Łoj....u mnie firany muszą pachnieć...a jak widze jakieś zagięcie na nich czy cuś - furia!! Taki bziczek, także się nie przejmuj, że Cię firany nie ruszają...![]()

:-):-):-):-)
wariatka
mam bzika... najchętniej bym co tydzien zmieniała.... bo zaraz jak powiesze wydaja mi się brudnetaki bzik
no to dokładnie tak jak ja :-):-) witaj w klubie![]()

No nie ruszają a tak jak Ciebie to już wogóle
No to powiem tyle OBIE jesteście bziknięte
Ok klub leniwca pospolitego uważam za otwarty![]()

a co (kto) Cię rusza ???![]()

Normalnie do Naszej Listy dopisuję....
Ja mam bzika na punkcie firan nie tylko żeby czyste i pachnące były, ale lubie je też przewieszać, wiązać...zmieniać...zdobić itp.itd.
Pamiętam pierwsze zakupy do naszego domu to właśnie firany - wsio na zamówienie szyte, bo się wizję miało, jak mają wyglądać....i każdy wie, że jak nie ma pomysłu co mi na prezent to ja wszelkie firanki przyjmę...stuknięta...
![]()

normalnie jak na zamówienie do mojego pokoju ;-);-)

No to powiem tyle OBIE jesteście bziknięte
Ok klub leniwca pospolitego uważam za otwarty![]()

)