reklama

Odskocznia;))))

reklama
zglaszam sie - wciaz NIEROZPAKOWANA grgrgrgrg
jak do piatku sie nic nie zmieni to 2go jade do szpitala mam wizyte na 9.40 i albo mnie juz tam zostawia na wywolywanie albo dostane termin ;(

SIS trzymam &&&& mocno mocno :* i dziekuje za karteczke Danusiu Tobie rowniez:*

witam dziewczynki!
Rudzia - ale Cię wymęczy!! 1 kwietnia będzie mały nieFranio na świecie - zobaczysz :) Jeszcze chwila
Danusia, Ewelinka, Anetka, Madzia pozdrawiam serdecznie
ja jestem na zaległym urlopie ciąg dalszy... - niestety siedzę w domu, bo Leonidas choruje więc nici z leniuchowania.
A ogólnie to różowo jakoś i zielono u mnie nie jest za bardzo...

Weszłam tylko powiedzieć, że jestem już po wizycie...
Więc tak:
- torbiel znacznie się zmniejszyła, ale wciąż jest - nadal leki,
- lekarz przepisał mi acard 75 mg,
- duphaston 10 mg,
- dostałam skierowanie do poradni genetycznej (gdzie nie mogę się dodzwonić, by zaklepać wizytę wrrrr),
- po świętach umówiłam się na test Urogin - lekarka powiedziała, że nie zaszkodzi zrobić, choć wyjdzie drogo ok. 200 - 300zł - przeżyję,
Tyle u gina...

U rodzinnego:
- krewka pobrana (siniec od razu wylazł), wyniki w środę,
- mocz - wyniki w środę,
- cukier ok
- przepisała mi tabsy na wzmożenie apetytu, bo jak zobaczyła moją wagę to się za głowę złapała - i...MAM PRZYTYĆ!!!!
- witaminki,

W drodze powrotnej wstąpiłam do kościółka....wyspowiadałam się i jestem jakaś lżejsza...
I wiecie co??????
Chyba będzie w końcu dobrze, jakoś ksiądz (mój przyjaciel zresztą) podniósł mnie na duchu....
Buziam WAS Moje Kochane***

AHA.....
przez kilka dni mnie nie ma.....wyjeżdżam odpocząć i poszaleć (?), także się proszę nie martwić, odezwę się jak tylko wrócę (ponoć!!!! w czwartek ale kto wie....)...dziękuję kochane, że jesteście i trzymajcie się ciepło...przesyłam mnóstwo buziaków i ściskam każdą z osobna....

reklama
czesc Aneciu - ja na herbatke wpadlam i sniadanko bom zglodniala... kolejna noc kulania sie w lozku nie spania i wogole :( stracilam juz wszelka nadzieje na to ze urodze przed piatkiem ;(

co tam u ciebie kochana/???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry