reklama

Odskocznia;))))

Ale co robisz z tym kwiatkami? Przesadzasz czy jak?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja tak mam tapetę z łóżkiem też ściana masakryczna była :sorry2:

Moje sprzątanie?? Wstyd się przyznać ale nie zaczęłam jeszcze wcale :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie no bez przesady ;-);-);-):-D czyszczę wszystkie doniczki i liście wycieram i nacieram... bo byly lekko ;_) zakurzone ;-):-D:-D:-D

no ja też własnie przy łóżku muszę cosik zrobic :baffled::-)

e...tam wstyd :-D:-D:-D

reklama
nie no bez przesady ;-);-);-):-D czyszczę wszystkie doniczki i liście wycieram i nacieram... bo byly lekko ;_) zakurzone ;-):-D:-D:-D
no ja też własnie przy łóżku muszę cosik zrobic :baffled::-)
e...tam wstyd :-D:-D:-D

Aaaa to ja kwiaty do wanny biorę i prysznic robię porządny...choć teraz mam w domy mało kwiatów tylko 2 paprocie beniaminek i jakieś tam dwie trawki i to wsio ;-) ostatnio robiłam im prysznic jeszcze nie zdążyły zajść kurzem ;-)

No ja tak mam zrobione koło łóżka właśnie P1010783..jpgP1010802..jpgP1010784..jpg

No trochę wstyd wszyscy ze ścierkami latają a ja luzik ;-)
Dziś się nie biorę stresuje mnie wizyta i skupić się nie mogę na sprzątaniu :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też zazwyczaj prysznicem je traktuje ale dzisiaj jakoś tak mnie naszło ;-);-):-D
no własnie o cus takiego mnie chodzi... (bardzo ładnie:-)) tylko zastanawiam się jaki kolero... bo sciany mam zielone ;-)

o której masz wizytę ?

ja też zazwyczaj prysznicem je traktuje ale dzisiaj jakoś tak mnie naszło ;-);-):-D
no własnie o cus takiego mnie chodzi... (bardzo ładnie:-)) tylko zastanawiam się jaki kolero... bo sciany mam zielone ;-)
o której masz wizytę ?

A jak Cię naszło to pracuj dzielnie ;-)
A wiesz jak masz zielony to może jakiś jasny kolorek albo biały ze wzorem jakimś?? Wiesz taki kontrastowy odrobinę ;-)

Wizytę mam o 13,20 ale pojadę wcześniej tam się wchodzi według przyjścia do poczekalni, więc może uda mi się szybciej wejść :tak:

już mi się nie chce ;-);-);-):-D:-D:-D

biały nie... ale ja też myślałam o jakims jasnym :-) zobaczymy co będzie ciekawego :-)

to będę trzymac kciuki za same dobre wieści :-)

Szybko Ci przeszła ochota na sprzątanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To już sama musisz zobaczyć na pewno jakaś tapeta wpadnie Ci w oko teraz tyle tego jest, że jest w czym wybierać :tak:

Trzymaj kochana trzymaj przydadzą się na pewno ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry