ewelina28
Dum Spiro Spero...
No ja nie wiem co to z Tobą się dzieje![]()
Mówię, że to wszystko przez braki seksowe

ale żeby zaraz mongoł.....(fuuujjj) 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja nie wiem co to z Tobą się dzieje![]()

ale żeby zaraz mongoł.....(fuuujjj) 

Ja chyba jeszcze dzisiaj polecę do sklepu szukać normalnie smaka mam już
Powiedz jeszcze jaka cena tego cuda jest??

Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie widzę przeszkód, absolutnie!!!!!!!!:-):-)
Wiesz, że zawsze i wszędzie!!!! ;-)
A co w ogóle z przyjazdem????Wiesz już coś????

Mówię, że to wszystko przez braki seksoweale żeby zaraz mongoł.....(fuuujjj)
![]()

weż se seksjnij bo zaczynam się o Ciebie martwić 

No różne ceny, za to czekoladowe ja płacę 24 złotysze - to jak na winko dużo....ale w markecie można wyhaczyć za 20zł spokojnie....weź od razu 2 butle....mówię Ci w sam raz na kolejny cykl starankowy...![]()

Ty uważaj bo pożałujesz jak Ci się zwalę na głowę
Przyjazd pewnie w maju bym chciała ale to zależy jak się zaciążyć uda bo jak będzie zakaz to się nie ruszę nigdzie, zobaczymy co i jak się uda to jeszcze dam Ci znać jak będe już wiedzieć na 100%

Muszę Ci powiedzieć, że masz nie zdrowie skojarzeniaweż se seksjnij bo zaczynam się o Ciebie martwić
A to nie jest żle myślałam, że więcej to kupię 3 butelki co by nie zabrakło![]()

Na pewno nie pożałuję, jak tylko będziesz miała ochotę to i na miesiąc cały zapraszam - nie ma problemu, warunki mam, więc nie będzie kłopotu żadnego.....poza tym obiecany KAGOR na tarasie trza zaliczyć nie???!!!
Kochana ok, jak tylko sobie tam wsio wiesz "połapiecie" to daj mi znać kiedy co i jak....tylko wiesz.....daj mi znać tak co najmniej tydzień przed, bo u mnie wiesz jak jest......![]()

winko i tarasik ojjj TAK TAK TAK 

Ja o siebie też już się zaczynam martwić, niedługo zapomnę co z czym sie je"
A kup kochana, coby później na stację paliw o 2 w nocy nie lecieć![]()

a je sie pałeczkami 

;-)

To na pewno to wykorzystam więc nie martw się jeszcze będziesz miała mnie dośćwinko i tarasik ojjj TAK TAK TAK
Jak połapiemy co i jak dam znać na pewno nic się nie bój i to wcześniej, wiesz teraz zależy i od tego jak się uda zaciążyć i mój roboty szuka już dzwonili za dwa tygodnie mają dać znać i kto wie co będzie dalej, ale spokojnie jakby co dam znać wcześniej co byś nigdzie nie wybyła ;-)
Nic się nie martw ja podpowiem co i jak jak czegoś zapomnisza je sie pałeczkami
;-)
No kupię choć stację mamy blisko a mąż lubi jeżdzić więc nie widzę problemu![]()

No i WSIO JASNE!!!!! 

No i WSIO JASNE!!!!!
Pałeczkami powiadasz????? No tak "bo z jajeczkiem to trzeba ostrożnie" - "bo mnie to wyleciało" hahahahahhahahahahaha (seksmisja jakbyś sie główkowała hahahah)
Się pochwalić nie???
Zobacz załącznik 231252

wow zakupiłaś sobie ciuszek?????