reklama

Odskocznia;))))

Oczywiście, że ten rok jest naszym rokiem - nie podlega w ogóle dyskusji :-D:-D:-D:-D:-D
Jestem przekonana, że niedługo obie będziemy chwalić się i żalić na przybieranie na wadze!!!!!!! I wymieniać zdjęciami bebzunków....:-D:-D:-Dzobaczysz, razem będziem zwyzywać swoich chłopów na porodówce...:-D:-D:-D wierzę w to i już...;-);-);-)

Ja też w to wierze bo jak może być inaczej?? NIE MOŻE BYĆ !!!!! a wyzywać to ja będe ojjj będe że Ty usłyszysz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja sobie siebie w ciąży nie wyobrażam matko będe jak słonica normalnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Bo tak pytają ale teraz powiedz mi jeszcze jedno ginka jest prywatnie?? Skierowanie na białych kuponach czy żółtych?? No i masz dla Was obojga??
1400?? O holerka u nas wywiad 60 a badanie 700 tylko skąd oni mają takie ceny?? :sorry2:
Wiem wiem taką rekalme mu robicie, że koniecznie kupić trzeba :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja chodzę i do gina i do ginki (wiesz co człowiek to opinia)....Gin prywatnie, a ginka nfz i od niej mam skierowanie wpisane w książeczkę "rumowską"....dla obojga....
A jak chcieliśmy iść prywatnie to powiedziano nam, że wizyta konsultacyjna genet. 100zł, a badanie kariotypu 700zł na osobę, czyli 1400zł....!

Reklama dźwignią handlu, nie?!!! :-D:-D:-D:-D:-D
Zobaczysz,
raz kupisz i już będziesz kupować tylko Kagora...;-);-);-);-);-)

Danusiu ja do dziś nie mogę uwierzyć w swoje szzęście, to prawda że dziecko wszystko zmienia, człowiek się zmienia! Wiesz czasami nie mogę sobie poradzić z zamartwianiem się o Małego na pewno wynika to z tego, że nie było łatwo... martwię się dosłownie o wszystko i od razu bym leciała do lekarza...mówię Wam masakra.

Danusiu ja do dziś nie mogę uwierzyć w swoje szzęście, to prawda że dziecko wszystko zmienia, człowiek się zmienia! Wiesz czasami nie mogę sobie poradzić z zamartwianiem się o Małego na pewno wynika to z tego, że nie było łatwo... martwię się dosłownie o wszystko i od razu bym leciała do lekarza...mówię Wam masakra.

Taka chyba Nasza natura, tym bardziej po takich przeżyciach....

Ja chodzę i do gina i do ginki (wiesz co człowiek to opinia)....Gin prywatnie, a ginka nfz i od niej mam skierowanie wpisane w książeczkę "rumowską"....dla obojga....
A jak chcieliśmy iść prywatnie to powiedziano nam, że wizyta konsultacyjna genet. 100zł, a badanie kariotypu 700zł na osobę, czyli 1400zł....!
Reklama dźwignią handlu, nie?!!! :-D:-D:-D:-D:-D
Zobaczysz,raz kupisz i już będziesz kupować tylko Kagora...;-);-);-);-);-)

A widzisz to nam powiedzieli tylko 700 ale czy na osobę czy od pary tego już nie...to dobrze, że macie na nfz w końcu należą Ci się te badania więc czemu masz za nie płacić i to jeszcze tak koszmarne pieniądze :sorry2:

Już się za tym winem rozglądałam ale nie widziałam w sklepie musze poszukać bo chce je na święta kupić teraz i wydać opinie czy dobre czy też nie i zachwalacie nie potrzebnie ;-)
Reklamę robisz jakbyś co najmniej sama je produkowała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nic dziwnego kochana po tym co przeszłyśmy już pewnie zawsze będziemy mamusiami kwokami ;-), ale lepiej tak reagować niż coś zaniedbać i mieć potem do siebie pretensje, że czegoś się nie dopatrzyło i nie dopilnowało....ja pewnie będe dokładnie taka sama :-D:-D:-D

A widzisz to nam powiedzieli tylko 700 ale czy na osobę czy od pary tego już nie...to dobrze, że macie na nfz w końcu należą Ci się te badania więc czemu masz za nie płacić i to jeszcze tak koszmarne pieniądze :sorry2:

Już się za tym winem rozglądałam ale nie widziałam w sklepie musze poszukać bo chce je na święta kupić teraz i wydać opinie czy dobre czy też nie i zachwalacie nie potrzebnie ;-)
Reklamę robisz jakbyś co najmniej sama je produkowała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No wiesz to Mongolskie winko, a nie wiedziałaś, że ja rodowita mongolka????!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D tylko wybieraj te najlepsze....spr.etykiety itp.id. chociaż wszystkie deserowe które piłam są znakomite....nie jadą siarą jak inne wina :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MOŁDAWSKIE
A NIE MONGOLSKIE lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ha ha ha skąd ja wzięłam tę mongolię???????????

reklama
No wiesz to Mongolskie winko, a nie wiedziałaś, że ja rodowita mongolka????!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D tylko wybieraj te najlepsze....spr.etykiety itp.id. chociaż wszystkie deserowe które piłam są znakomite....nie jadą siarą jak inne wina :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Będe sprawdzać na pewno ale powiedz one ma różne smaki????? Jakie są?? No i które najlpesze??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry