reklama

Odskocznia;))))

reklama
Torbiel sie znacznie zmniejszyła, ale jeszcze cosik tam z niej zostało.....nie wiązałabym chyba z tym..nie wiem w sumie....człowiek za głupi jest, żeby to pojąć...
A jaki temat był???
Powiem Ci, że można latami o tym debatować a i tak nie pojmiemy "dlaczego?"....ech...
Aaaa doczytałam że zielone światełko macie?!!!! Cieszę się przeogromnie kochana....iiiii...do dzieła!!
A jak wyniki??? Poprawiły się? (chlamydia?)

Kurcze no wiesz może leki oczyszczają albo coś i przez to masz takie krwawienia??
A jak tam...wiesz?

Różne tematy były ale ten mnie najbardziej ruszył i go zapamiętałam bo jak tak można nie rozumiem :no:

Ano mamy zielone światełko na kolejny cykl ;-)

Tak poprawiły się toxo przeszłam mam antyciała a chlamedia znacznie wyniki poprawione tak, że mam się postarać i wpaść do niego na potwierdzenie a on już zajmie się tym żebym donosiła do 9 miesiąca ;-)....kurcze brzmi jak jakaś bajka nie?? :sorry2:

Danusiu w takim razie trzymam &&& żeby @ już się nie pojawiła:-D
Ewelina z tego co wiem to duphaston podaje się na wywołanie miesiączki, może to ma coś wspólnego z Twoim krwawieniem.

Trzymaj kochana trzymaj przydadzą się na pewno ;-)ale teraz @ będzie pare dni mam do niej więc dopiero następny cykl ;-)

Tyle, że ja nie w tym celu mam go przepisanego....:sorry2:

Zobacz co znalazłam

W nielicznych przypadkach w trakcie leczenia mogą pojawić się krwawienia międzymiesiączkowe. Można temu zapobiec zwiększając dawkę dydrogesteronu. Inne działania niepożądane związane ze stosowaniem progestagenów, mogą pojawić się także podczas leczenia . Należą do nich: plamienia, zmiana objętości krwi traconej w czasie menstruacji, mdłości i wymioty, wzdęcia, świąd, alergiczne reakcje skórne, bóle głowy w tym także typu migrenowego, zmiany libido, zmiany w parametrach funkcji wątroby.

Kurcze no wiesz może leki oczyszczają albo coś i przez to masz takie krwawienia??
A jak tam...wiesz?

Różne tematy były ale ten mnie najbardziej ruszył i go zapamiętałam bo jak tak można nie rozumiem :no:

Ano mamy zielone światełko na kolejny cykl ;-)

Tak poprawiły się toxo przeszłam mam antyciała a chlamedia znacznie wyniki poprawione tak, że mam się postarać i wpaść do niego na potwierdzenie a on już zajmie się tym żebym donosiła do 9 miesiąca ;-)....kurcze brzmi jak jakaś bajka nie?? :sorry2:

Nie wiem kochana, pójdę na 16 do ginki to sie dowiem, już teraz wola Twoja panie....:zawstydzona/y:
Średnio na jeża....ale lżej na duchu przynajmniej....czeka nas sporo pracy, by wsio na nowo "budować"...

Oooo kochana to oby kolejny cykl był owocny...oj zatrzęsie sie ziemia...oj...:-D
Super, że wyniki dobre!!!!
To żadna bajka skarbie, to fakt!!!! I zobaczysz, tym razem będzie wsio oki i tylko patrzeć, jak dwie kreseczki sie pojawią a potem to już z górki - życzę Wam tego z całego serducha....:-):-D

Zobacz co znalazłam

W nielicznych przypadkach w trakcie leczenia mogą pojawić się krwawienia międzymiesiączkowe. Można temu zapobiec zwiększając dawkę dydrogesteronu. Inne działania niepożądane związane ze stosowaniem progestagenów, mogą pojawić się także podczas leczenia . Należą do nich: plamienia, zmiana objętości krwi traconej w czasie menstruacji, mdłości i wymioty, wzdęcia, świąd, alergiczne reakcje skórne, bóle głowy w tym także typu migrenowego, zmiany libido, zmiany w parametrach funkcji wątroby.
Oj...to ja chyba mam wszystkie te objawy...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
No zobaczymy...

Danusiu to nie bajka tylko rzeczywistość! już niedługo będziesz się cieszyła macierzyństwem!:)
Ewelina tak jak Danusia znalazła może to krwawienie międzymiesiączkowe.

Aaaaaaaa DANUŚ, P dzwonił do poradni genetycznej i to jakaś masakra jest......!!!!!!!!!!
Termin mamy na 30 lipca............................................ręce opadają...........

reklama
Nie wiem kochana, pójdę na 16 do ginki to sie dowiem, już teraz wola Twoja panie....:zawstydzona/y:
Średnio na jeża....ale lżej na duchu przynajmniej....czeka nas sporo pracy, by wsio na nowo "budować"...

Oooo kochana to oby kolejny cykl był owocny...oj zatrzęsie sie ziemia...oj...:-D
Super, że wyniki dobre!!!!
To żadna bajka skarbie, to fakt!!!! I zobaczysz, tym razem będzie wsio oki i tylko patrzeć, jak dwie kreseczki sie pojawią a potem to już z górki - życzę Wam tego z całego serducha....:-):-D

Właśnie poczekaj na wizytę nic tu mundrego nie wymyślimy ;-) w końcu my nie ginekolożki nie?? Nie ma co innym pracy odbierać...będzie dobrze ale wiesz jak czekam na relacje z wizyty!!!!
Jeżeli oboje tego chcecie uda się zobaczysz ja to wiem i czuje że wszystko się zmieni na lepsze.... trzymam za to mocno kciuki kochana...

No zatrzęsie się i to ja już męża karmie nabiałem co by był produktywny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale spokojnie zacięcia nie ma uda się teraz to fajnie nie to będziemy próbować do skutku ;-)

Echhh, żeby to się prawdą okazało bo strach jest coraz większy niestety....no ale nic to co ma być to będzie nie?? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry