reklama

Odskocznia;))))

Myślałam że skoro masz czas na BB to dzieciarnia jeszcze śpi... :-D ale ja nie mam doświadczenia jeszcze z dzieciakami więc pewnie w głowie mam zakodowane że małe dziecko oznacza totalny brak czasu :-D:-D:-D na szczęście widzę że jest inaczej ;-)

reklama
Cześć kochane :-)

Martuś dzielna kobietko jeszcze raz gratuluje szczęśliwego rozwiązania a Konradek cudny aż mam ochotę go wyściskać i wycałować tak, że proszę zrób to za mnie :-)

Sis jak tam wczoraj mieszkanie?? Lśniło?? No i jak pralka jednak awaria?? A tak w ogóle to czemu Cię nie ma dziś na kawce??

Anecia gdzie tak pędzisz znowu?? Jutro mam nadzieje pogadamy za wszystkie czasy ;-) :-)

Mysza jak się czujesz?? Suwaczek mknie Ci strasznie szybko ;-)

MADZIA!!!!! a Ty znowu masz zaległości w odwiedzinach u nas ja nie wiem jak się z tego wykupisz ;-), wsio u Ciebie dobrze??????? Odezwij się koniecznie!!!! :-)

Monia a Ty gdzie dzielna mamusiu?? Majka tak bardzo męczy?? Co tam u Was dziewczyny?? :-)

Marti jak tam Maciuś?? Grzeczny chłopak czy rozrabia?? Co u Ciebie kochana?? :-)

Iza, Ola, Sówka, Wiola i resztę dziewczyn pozdrawiam serdecznie :-)

A ja dziś pójdę siedzieć za morderstwo na 100% nasz mechanik przejdzie do historii normalnie :wściekła/y: od wczoraj auto ściąga a do dziś stoi sobie na parkinku na wprost okna...nie trafi na miejscu?? Jak ja nie nawidzę tak nie słownych ludzi szok :no:

Trochę załatwiania mam dziś więc jestem w przelocie ;-)
Miłego dnia wszystkim :-)
Buziam :-)

Ostatnia edycja:
hahaha a ja jutro wypiję z Danusią kawkę hahaha :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Danusiu teraz pędze na myjnię a pozniej do weta bo tabletki dla buraków ;-):-)

a jutro nadrobimy ten rok :-p:-p:-p
ale się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hahaha a ja jutro wypiję z Danusią kawkę hahaha :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Danusiu teraz pędze na myjnię a pozniej do weta bo tabletki dla buraków ;-):-)
a jutro nadrobimy ten rok :-p:-p:-p
ale się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Szalona :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no wypijemy kawkę już sprawdziłam i mam kilka pociągów tak, że dojadę obojętnie którym więc czekaj tylko cierpliwie na znak w którym siedzę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Już ćwiczę mięsnie buzi co będzie można dużo porozmawiać i mięśnie bolec nie będą ;-)

Ja też się cieszę na tą kawkę i to jak :-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć kochane :-)
Sis jak tam wczoraj mieszkanie?? Lśniło?? No i jak pralka jednak awaria?? A tak w ogóle to czemu Cię nie ma dziś na kawce??
Buziam :-)

Prawie lśniło.....
A z pralką nie wiem co będzie, póki co ojciec zawiózł ją do serwisu....
Duuuużo pracy kochana......łeb mi paruje normalnie, a oczy wychodzą z orbit, muszę pomyśleć o okularkach ochronnych....ogólnie jeden wielki sajgon!
Buziam***

ANECIU,
buziam słońće***

MARTA,
ucałuj Kacpra i Konrado! Buziam mocno***

A w ogóle to....mam dziś gorszy dzień....
Siedzę w pracy, a myślami jestem gdzie indziej....
Niby wyniki dobre, niby zielone światełko....a tu nadal nic....czuję dziś taką bezradność...tyle opinii lekarzy już słyszeliśmy, tyle wyroków....już sama nie wiem, czy coś z tego wyjdzie....no ale cóż...nawet najgłębsza wiara ma gorsze dni...
Ale nie marudzę WAM,
milutkiego dnia życzę :***

Ostatnia edycja:
Prawie lśniło.....
A z pralką nie wiem co będzie, póki co ojciec zawiózł ją do serwisu....
Duuuużo pracy kochana......łeb mi paruje normalnie, a oczy wychodzą z orbit, muszę pomyśleć o okularkach ochronnych....ogólnie jeden wielki sajgon!
Buziam***
ANECIU,
buziam słońće***
MARTA,
ucałuj Kacpra i Konrado! Buziam mocno***
A w ogóle to....mam dziś gorszy dzień....
Siedzę w pracy, a myślami jestem gdzie indziej....
Niby wyniki dobre, niby zielone światełko....a tu nadal nic....czuję dziś taką bezradność...tyle opinii lekarzy już słyszeliśmy, tyle wyroków....już sama nie wiem, czy coś z tego wyjdzie....no ale cóż...nawet najgłębsza wiara ma gorsze dni...
Ale nie marudzę WAM,
milutkiego dnia życzę :***

Kochana co to się dzieje?? Co to za zwątpienia?? Ejjj no nie zapomnij mamy razem się wydzierać na porodówce więc nie próbuj teraz zdezerterować ;-)
A tak poważnie każda z nas ma takie dni kochana to nic dziwnego tym bardziej jak się odwiedziło lekarzy i wierzy w coś co nie koniecznie chce się szybko spełnić...ale musisz wierzyć bez tego ciężko będzie...ja wierze w siebie i wierze w Ciebie, doczekamy się zobaczysz maluszka i jeszcze nie raz będziemy nie przytomne z niewyspania ;-)

Buziam i mocno przytulam i nie daj się takim myślom kochana :***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry