Danula
czekam ciągle czekam.....
Dzień Dobry Kochane***
Ja od rana na pełnych obrotach
Wczoraj w pracy siedziałam do godziny prawie 19!! .... wiem...wiem...już "zrypki" dostałam od mojego Pale przynajmniej ogarnęłam papierzyska i dziś tylko poprawki nanieść i przed weekendem spokojna głowa....uff...
Dziś powinna zjawić się @ .......a tu ni widu ni słychu...![]()
Danuś, u Cię też nie?także wiesz....liczymy dni płodne i na przód!!!! Trzęsienie ziemii i hektolitry Kagora!!!!!!!
Buziam Grochowianko***
ANECIU, dziękować za foteczkę....miło było popatrzeć na dwie cudowne Duszyczki***, taka miła i przyjemna odskocznia w pracyale jak ja Cię nawiedzę to idziem do LODZIARZA, a nie Lodziarki
Buziam Skowronku***
MADZIU, dzięki :-)
IWONKA, mam nadzieję, że u Ciebie lepiej? Całuski***
WIOLA, ja rozumiem, że się wystraszyłaś, że będziesz musiała dać nam zniżkę 30%, ale weź się nie wydurniaj i zajrzyj do nas czasem hę?Pozdrawiam i całuję Cię Piczko***
OLA, zaglądaj częściej....jeszcze raz gratuluję!!!! I spokojnych miesięcy życzę :-) Dałaś nadzieje Kochana!!!!!!!
IZA, GABRYSIAA, MONIA, SÓWKA, MARTI,MARTA pozdrawiam serdecznie***
Hej słoneczko :***
U mnie dziś @ trochę z poslizgiem ale dzięki temu wczoraj nie musiałam się męczyć ;-) płodne już policzone teraz męża trzeba postawić do kondycji

Ola jest w ciąży?????
skąd wiesz??? gdzie piszą??? Muszę pogratulować :-)
ale przynajmniej ogarnęłam papierzyska i dziś tylko poprawki nanieść i przed weekendem spokojna głowa....uff...
to już teraz z górki 
u mnie pięknie słonecznie i ciepło tak jak i wczoraj było cieplutko pogoda się nam na spacerki udała