reklama

Odskocznia;))))

Dzień Dobry Kochane***
Ja od rana na pełnych obrotach:confused2:
Wczoraj w pracy siedziałam do godziny prawie 19!! .... wiem...wiem...już "zrypki" dostałam od mojego P :zawstydzona/y:ale przynajmniej ogarnęłam papierzyska i dziś tylko poprawki nanieść i przed weekendem spokojna głowa....uff...
Dziś powinna zjawić się @ .......a tu ni widu ni słychu...:zawstydzona/y:
Danuś, u Cię też nie? :-D:-D:-D:-D także wiesz....liczymy dni płodne i na przód!!!! Trzęsienie ziemii i hektolitry Kagora!!!!!!!:-D:-D:-DBuziam Grochowianko***
ANECIU, dziękować za foteczkę....miło było popatrzeć na dwie cudowne Duszyczki***, taka miła i przyjemna odskocznia w pracy :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale jak ja Cię nawiedzę to idziem do LODZIARZA, a nie Lodziarki :-D:-D:-DBuziam Skowronku***
MADZIU, dzięki :-)
IWONKA, mam nadzieję, że u Ciebie lepiej? Całuski***
WIOLA, ja rozumiem, że się wystraszyłaś, że będziesz musiała dać nam zniżkę 30%, ale weź się nie wydurniaj i zajrzyj do nas czasem hę?:-D:-D Pozdrawiam i całuję Cię Piczko***
OLA, zaglądaj częściej....jeszcze raz gratuluję!!!! I spokojnych miesięcy życzę :-) Dałaś nadzieje Kochana!!!!!!!
IZA, GABRYSIAA, MONIA, SÓWKA, MARTI,MARTA pozdrawiam serdecznie***

Hej słoneczko :***

U mnie dziś @ trochę z poslizgiem ale dzięki temu wczoraj nie musiałam się męczyć ;-) płodne już policzone teraz męża trzeba postawić do kondycji :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ola jest w ciąży????? :szok: skąd wiesz??? gdzie piszą??? Muszę pogratulować :-)

reklama
dzien dobry :d chcialam napisac ze zyje ;p i Was podczytuje ale albo nie ma czasu albo sily cos napisac :d
Pierwsze spotkanie Naszych Rodzicow przebiegło rewelacyjnie.
Majka rośnie jak na drożdżach niedługo będę ją w rozmiar 68 ubierać 0o poza tym bez zmian nie lubi spać i już :d
Pozdrowionka Kobietki :*

No to dobrze jak spotkanie było cudowne :-)
Będzie wysoka dziewczyna ;-)
Pozdrawiam mamusiu :-)

Hej słoneczko :***

U mnie dziś @ trochę z poslizgiem ale dzięki temu wczoraj nie musiałam się męczyć ;-) płodne już policzone teraz męża trzeba postawić do kondycji :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ola jest w ciąży????? :szok: skąd wiesz??? gdzie piszą??? Muszę pogratulować :-)

Ja kochana nie muszę chyba liczyć......przyjdzie ochota większa to znaczy że SĄ!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
S podrasuj jakimiś wiataminkami i pamiętaj strzelamy co 2 dzień w płodnych!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D
YHy...nie wiedziałaś???????? :szok::szok::szok: Pisała już jakiś czas temu na cpp....udało im się!!!! Super co???!!! I wiesz jakie nadzieje mi dała.....ech.....to takie budujące :-):-):-):-)

dzien dobry :d chcialam napisac ze zyje ;p i Was podczytuje ale albo nie ma czasu albo sily cos napisac :d
Pierwsze spotkanie Naszych Rodzicow przebiegło rewelacyjnie.
Majka rośnie jak na drożdżach niedługo będę ją w rozmiar 68 ubierać 0o poza tym bez zmian nie lubi spać i już :d
Pozdrowionka Kobietki :*
Szybko rośnie Majeczka :-):-) to baaaardzo dobrze...lada dzień i zobaczysz jaka będzie pannica :-D:-D
Cieszę się, że spotkanie przebiegło oki :tak: to już teraz z górki :-D
Pozdrowionka i buziaczki dla Mejeczki***
I fotkę co jakiś czas byś wrzuciła :-):-):-)

Ja kochana nie muszę chyba liczyć......przyjdzie ochota większa to znaczy że SĄ!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
S podrasuj jakimiś wiataminkami i pamiętaj strzelamy co 2 dzień w płodnych!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D
YHy...nie wiedziałaś???????? :szok::szok::szok: Pisała już jakiś czas temu na cpp....udało im się!!!! Super co???!!! I wiesz jakie nadzieje mi dała.....ech.....to takie budujące :-):-):-):-)

Kur** znowu przy centralnym kręcili bo rury mi piszczą szlak by to ciekawe ile sobie na nich teraz poczekam w tym wściekłym popiskiwaniu :wściekła/y:

S sam się rasuje nabiałem cały czas tak tak co drugi dzień koniecznie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No nie wiedziałam poważnie ale to cudownie muszę znaleść tą wiadomość koniecznie :-)

Kur** znowu przy centralnym kręcili bo rury mi piszczą szlak by to ciekawe ile sobie na nich teraz poczekam w tym wściekłym popiskiwaniu :wściekła/y:

S sam się rasuje nabiałem cały czas tak tak co drugi dzień koniecznie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No nie wiedziałam poważnie ale to cudownie muszę znaleść tą wiadomość koniecznie :-)

Nie wiesz co w rurach piszczy....:-D:-D:-D Nie nerwuj się Kochana*** zobacz jaki piękny, deszczowy i pochmurny dzień! :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-)
Kochana nabiał to nie wszystko!!! Niech żeń-szeń wpierdziela i szpinaku dużo.....to zobaczysz jaką musztrę żołnierze mu odstawią!!! lejeeeeeeeeeeeeee :-D:-D:-D:-D:-D
Ola pisała chyba jeszcze przed świętami, także ja nie wiem czy znajdziesz, ale powodzenia! :-D:-D:-D

Nie wiesz co w rurach piszczy....:-D:-D:-D Nie nerwuj się Kochana*** zobacz jaki piękny, deszczowy i pochmurny dzień! :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-)
Kochana nabiał to nie wszystko!!! Niech żeń-szeń wpierdziela i szpinaku dużo.....to zobaczysz jaką musztrę żołnierze mu odstawią!!! lejeeeeeeeeeeeeee :-D:-D:-D:-D:-D
Ola pisała chyba jeszcze przed świętami, także ja nie wiem czy znajdziesz, ale powodzenia! :-D:-D:-D

Nie wiem co w rurach piszczy i ciekawe nie jestem wiem tylko, że może doprowadzić takie piszczenie do szału nie da się w domu wysiedzieć masakra :no: u mnie pięknie słonecznie i ciepło tak jak i wczoraj było cieplutko pogoda się nam na spacerki udała :tak::-)

Niech on tam je co chce byle radę dał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No masz to nic nie wiedziałam echh muszę czasem zajrzeć na cpp mogła tu też coś napisać nie dobrota :sorry:

reklama
Nie wiem co w rurach piszczy i ciekawe nie jestem wiem tylko, że może doprowadzić takie piszczenie do szału nie da się w domu wysiedzieć masakra :no: u mnie pięknie słonecznie i ciepło tak jak i wczoraj było cieplutko pogoda się nam na spacerki udała :tak::-)
Niech on tam je co chce byle radę dał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No masz to nic nie wiedziałam echh muszę czasem zajrzeć na cpp mogła tu też coś napisać nie dobrota :sorry:

A widzisz, u nas dziś okropnie, choć ja nie narzekam, bo i tak w robocie siedzę, więc....5 kaw i będzie gites (musze ograniczyć...)
Najważniejsze, że pogodę wczoraj miałyście...Zwiedziłaś Kraków???? A z Gracjanem Roztockim Cię Anecia poznała czy nie? :zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wiesz.....może czasu nie miała czy cuś....na cpp też tylko wpadła i wypadła....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry