reklama

Odskocznia;))))

reklama
A widzisz, u nas dziś okropnie, choć ja nie narzekam, bo i tak w robocie siedzę, więc....5 kaw i będzie gites (musze ograniczyć...)
Najważniejsze, że pogodę wczoraj miałyście...Zwiedziłaś Kraków???? A z Gracjanem Roztockim Cię Anecia poznała czy nie? :zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wiesz.....może czasu nie miała czy cuś....na cpp też tylko wpadła i wypadła....:-)

No trochę zwiedziłam ale powiem Ci, że na rynku same rusztowania bo wszędzie remonty robią i cały urok Krakowa się traci niestety :sorry: Nie żadnego Gracjana mi nie przedstawiała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale za to Gringo echhh cudny papug a buraki takie słodziaki, że hej :tak::-)
No pewnie czasu nie miała ale poszukam może znajdę ten post :tak:

No trochę zwiedziłam ale powiem Ci, że na rynku same rusztowania bo wszędzie remonty robią i cały urok Krakowa się traci niestety :sorry: Nie żadnego Gracjana mi nie przedstawiała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale za to Gringo echhh cudny papug a buraki takie słodziaki, że hej :tak::-)
No pewnie czasu nie miała ale poszukam może znajdę ten post :tak:
Aaaaaaaaaaaa....to kolejnym razem jak pojedziesz to będzie Kraków nie do poznania ;-)
Ale nie poznać Gracjana....ech :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A ja dawnomówiłam, że psiury i papug to Aneci się udały :-D:-D:-D:-D:-D

Może znajdziesz.....;-)

Aaaaaaaaaaaa....to kolejnym razem jak pojedziesz to będzie Kraków nie do poznania ;-)
Ale nie poznać Gracjana....ech :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A ja dawnomówiłam, że psiury i papug to Aneci się udały :-D:-D:-D:-D:-D

Może znajdziesz.....;-)

Zwierzaki cudne a nukę miałam ochotę normalnie ukraść jest cudowna zresztą shira także taki diabełek z niej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jak będzie spytam czemu mi Gracjana nie przedstawiła ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Znalazłam ;-)

Yhm......dlatego zachodzimy teraz nie!!! HEEELLLOOOŁŁŁŁ i będziemy w tej ciąży - Ty i Ja?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tfuuu......nie gustuję w starszych....no wiesz....:-D:-D:-D:-D:-D

No zachodzimy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ przecież jak nie będziemy jak zachodzimy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj tam już nie bądz taka wybredna starszy nie starszy ważne że pracowity :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ok pracuj ja mieszkanie ogarnę :tak:

reklama
Anecia pospiesz się kawka czeka już i stygnie ;-) :-D:-D:-D:-D kawaa.jpg

Ktoś jeszcze ma ochotę na kawkę?? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry