reklama

Odskocznia;))))

Kochana co to się dzieje?? Co to za zwątpienia?? Ejjj no nie zapomnij mamy razem się wydzierać na porodówce więc nie próbuj teraz zdezerterować ;-)
A tak poważnie każda z nas ma takie dni kochana to nic dziwnego tym bardziej jak się odwiedziło lekarzy i wierzy w coś co nie koniecznie chce się szybko spełnić...ale musisz wierzyć bez tego ciężko będzie...ja wierze w siebie i wierze w Ciebie, doczekamy się zobaczysz maluszka i jeszcze nie raz będziemy nie przytomne z niewyspania ;-)

Buziam i mocno przytulam i nie daj się takim myślom kochana :***

To chyba przez ciężarną koleżankę z pokoju obok....mijamy się na korytarzu, a ja gapię się na jej wielki brzuchol jak sroka w gnat....pewnie bierze mnie za "sajko" :-D ale nic to....uwielbiam patrzeć na kobiety w ciąży....jeszcze jakby głupawe myśli do tego nie dochodziły to było by ok....ale cóż zrobić....
Dzięki kochana***
Buziam***

reklama
Witam dziewczynki:-)
U mnie wszystko gra tylko czasu brak, ten tydzien pracuję do 17 bo odrabiamy wtorek:sorry:
Martuś Konrad śliczny, ciesze się że jesteś już w domku:-)
Danusiu nie wiem jak odkupię swoje winy ale chyba dam radę:-p
Anetko jak włosy? kolorek się udał?
Ewelinko gratuluję zielonego światełka, nie martw się tylko męża do łóżka:-)
Viola jak sklepik prosperuje?
Buuuuziam was gorąco:-)

Dzień Dobry Kochane***
Ja od rana na pełnych obrotach:confused2:
Wczoraj w pracy siedziałam do godziny prawie 19!! .... wiem...wiem...już "zrypki" dostałam od mojego P :zawstydzona/y:ale przynajmniej ogarnęłam papierzyska i dziś tylko poprawki nanieść i przed weekendem spokojna głowa....uff...
Dziś powinna zjawić się @ .......a tu ni widu ni słychu...:zawstydzona/y:
Danuś, u Cię też nie? :-D:-D:-D:-D także wiesz....liczymy dni płodne i na przód!!!! Trzęsienie ziemii i hektolitry Kagora!!!!!!!:-D:-D:-DBuziam Grochowianko***
ANECIU, dziękować za foteczkę....miło było popatrzeć na dwie cudowne Duszyczki***, taka miła i przyjemna odskocznia w pracy :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale jak ja Cię nawiedzę to idziem do LODZIARZA, a nie Lodziarki :-D:-D:-DBuziam Skowronku***
MADZIU, dzięki :-)
IWONKA, mam nadzieję, że u Ciebie lepiej? Całuski***
WIOLA, ja rozumiem, że się wystraszyłaś, że będziesz musiała dać nam zniżkę 30%, ale weź się nie wydurniaj i zajrzyj do nas czasem hę?:-D:-D Pozdrawiam i całuję Cię Piczko***
OLA, zaglądaj częściej....jeszcze raz gratuluję!!!! I spokojnych miesięcy życzę :-) Dałaś nadzieje Kochana!!!!!!!
IZA, GABRYSIAA, MONIA, SÓWKA, MARTI,MARTA pozdrawiam serdecznie***

Cześć kochane moje :-)

Anetka chyba dziś znowu wsiądę w pociąg podobało mi się w Krakowie ;-), cmoknij ode mnie buraki a papuga podrap po dziobku...cudne te Twoje zwierzaczki (Nukę i tak Ci kiedyś porwę ;-):-D:-D:-D:-D:-D) S wybacza Ci przetrzymanie mnie tak długo ale tylko pod warunkiem, że następny raz Ty będziesz u nas :-):-D:-D:-D:-D:-D:-D dziękuje kochana było cudownie :****

Sis lody zjedzone zresztą wiesz bo Anecia Cię informowała na bieżąco ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jak tam u Ciebie kochana??

Marta jak tam maluszki oba?? Kacper już wie, że to braciszek na zawsze?? :-)

Madzia no ja nie wiem czy dasz radę wiesz ile masz win do odkupienia?? ;-)

Iwonka na pewno będzie dobrze ja nie widzę innej opcji i tego się trzymamy ja nie ma innej możliwości ;-)

reklama
dzien dobry :d chcialam napisac ze zyje ;p i Was podczytuje ale albo nie ma czasu albo sily cos napisac :d
Pierwsze spotkanie Naszych Rodzicow przebiegło rewelacyjnie.
Majka rośnie jak na drożdżach niedługo będę ją w rozmiar 68 ubierać 0o poza tym bez zmian nie lubi spać i już :d
Pozdrowionka Kobietki :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry