reklama

Odskocznia;))))

Tośmy sobie posłodziły ;-):-D:-D
Toż dałam już fotkę, cofnij sobie...:-p
Tam lubię...LOWAM!!! :-D:-D

No ale z nas wazeliny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ;-)
:zawstydzona/y: wybacz przegapiłam.....ale zarąbisty jest dam mu buziaka jak się spotkamy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D stwierdzenie mamy...."a co mu tam z tyłu wystaje? :-D:-D:-D:-D:-D a ja kwiaty mamo :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No bo LOWAM LOWAM :-D:-D:-D:-D

Dobra kochana mąż zaraz będzie zmykam obiad mu kończyć bo się nie wyrobię ;-)
Miłego dnia kochana :****
Buziam :****

reklama
Jak tu słodko się zrobiło :-D:-D:-D:-D Aż miło się czyta, i macie rację dziewczyny, takie znajomości należy jak najbardziej pielęgnować:tak:

A ja trochę pracuję, trochę podczytuję....

No ale z nas wazeliny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ;-)
:zawstydzona/y: wybacz przegapiłam.....ale zarąbisty jest dam mu buziaka jak się spotkamy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D stwierdzenie mamy...."a co mu tam z tyłu wystaje? :-D:-D:-D:-D:-D a ja kwiaty mamo :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No bo LOWAM LOWAM :-D:-D:-D:-D

Dobra kochana mąż zaraz będzie zmykam obiad mu kończyć bo się nie wyrobię ;-)
Miłego dnia kochana :****
Buziam :****
Mogłas powiedzieć, że "włosy...." :-D:-D
No słodki jest, co spojrzę to micha mi się jarzy...:-D
Ja też kochana lecę, bo dziś jedziemy po meble!!! I nie wracam dopóki nie kupię!!!
Dziękuję za miły dzionek, buziam i ściskam***
Pozdrów S ;-) i powiedz, żeby wędzisko szykował i ROBAKA (lejeeeeeeeeee)

reklama
No nic i ja mykam, korzystać z dnia wolnego, bo od jutra na nowo polsko ludowo....kierat...

Życzę WAM cudnego dnia!!!!

Gdyby nuta powiedziała: Jedna nuta nie czyni muzyki... Nie byłoby symfonii
Gdyby słowo powiedziało: Jedno słowo nie tworzy stronicy... Nie byłoby
książki.
Gdyby cegła powiedziała: Jedna cegła nie tworzy muru... Nie byłoby
domu.
Gdyby kropla wody powiedziała: Jedna kropla nie może utworzyć rzeki... Nie byłoby oceanu.
Gdyby ziarno zboża powiedziało: Jedno ziarno nie może obsiać pola... Nie byłoby żniwa.
Gdyby człowiek powiedział: Jeden gest miłości nie ocali ludzkości... Nie byłoby nigdy na ziemi sprawiedliwości i
pokoju, godności i szczęścia.
Jak symfonia potrzebuje każdej nuty, jak książka potrzebuje każdego słowa, jak
dom potrzebuje każdej cegły, jak ocean potrzebuje każdej kropli wody, jak żniwo potrzebuje każdego ziarna zboża, tak cała ludzkość potrzebuje Ciebie tam, gdzie jesteś jedyny a więc niezastąpiony...

BUZIAM WAS***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry