reklama

Odskocznia;))))

Witam:-)
Chciałam powiedzieć że żyję, w pracy młyn a w domu nie mam na nic czasu odkąd M jest ze mną.
I tak czas mi płynie. Czytam was codziennie ale brak weny na odpisywanie:sorry2:
Anetko kuruj się biedulko.
Danusiu, Ewelinko ,Martuś, Viola, Iwonka, Ilonka, Marti, Sówka, Iza, Ola, Gabrysia buuuziam was gorąco:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Good Morning!!!;-)
A cóż to?!
Nikogo nie ma...
:unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:
A ja dziś ledwo żyję...
Z nosa cieknie jak z kranu...
głowa boli jakbym miała w niej młot pneumatyczny,
a kości... odczuwam każdą jedna jaką mam
:-(

Ostatnia edycja:
witam sie :)

wpadlam sie zameldowac i napisac ze u nas wszytsko ok :) maly rosnie zdrowo i kolorowo :) dalaczam zdjecia BĄKA :)
nie pisze wiele bo czasu brakuje na wszytsko dzien mobglby miec dla mnie 48 godzin :)

cumolki dla WSZYSTKICH

Załączniki

• Zdjęcie0244.jpg
    Zdjęcie0244.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 43
  • Zdjęcie0243.jpg
    Zdjęcie0243.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 54
Wybaczcie dziewczynki...
ale muszę na razie zmykać...
muszę troszkę w sklepie ogarnąć...
Włączyłam sobie Barry'ego White'a
i nóżki same chodzą ;-)

Miłego dnia....
U mnie harówka w pracy od samego rana ...chwilkę znalazłam na szybką kawkę...łeb mi pęka...i oczy łzawią, i ogólnie lipa...o to tyle! :dry:

Ostatnia edycja:
dzień dobry :-)

ja tylko wpadam żeby powiedzieć że ledwo co żyję... M jest w domku a ja cały czas leżę :baffled:

Martuś cudny chłopczyk

Ewelinka, Danuś
:****

Wiola współczuję bo właśnie przechodze to samo :sorry2:

Madziu, Iwonka
pozdrawiam gorąco :-)

Miłego dnia:tak:

Cześc Kobietki :)
Maja już śpi normalnie cud hahahah

Łukasz już prawie na 100 % przyjeżdza koniec miesiąca normalnie nadal mi ciężko w to uwierzyć :-D
Postanowiłam mu zrobić niespodziankę i chcę zarezerwować ten apartament
Apartamenty Sopot - apartamenty w Sopocie o standardzie hotelu. Royal-Apartments zaprasza!
na naszą pierwszą wspólną noc :-D

Najlepsze jest to, że na pierwszym foto ten zielony balkon to mieszkanie Łukasza Rodziców więc będziemy w sumie w jednym budynku (oczywiście dziadkom nie powiemy, że jesteśmy tak blisko bo by co chwila dzwonili ) wiec rano szybko przybedziemy do Majki ;p
Dziadki chyba sobie jedną noc poradzą tym bardziej, że Majka już długi czas się nie budzi w nocy ;p a my chulaj dusza co w sercu gra hahahha

myślicie, że to fajna niespodzianka?

idę poczytać co tam u Was :)

Maruś boski ten Twoj Synek!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry