reklama

Odskocznia;))))

reklama
Martusia jaki cudny ten Twój synuś :D:D:D:D

Vjolka ja chętnie się skuszę :D
Przed wczoraj odstawiłam Majkę od piersi :-( nie było sensu tego dalej tego ciągnąć Majke to w ogóle nie obeszło ważne było, że je za to ja przeżyłam to masakrycznie :-( choć dziś już lepiej mi jest :D
A wczoraj zjadłam pizze frytki czekolade lody orzeszki i napiłam sie pepsi :crazy: po 3 miesiącach jedzenia warzywek i gotowanych rybek itp mój żołądek wczoraj umarł :-D

Ł wraca na 150% koniec maja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D doczekać się nie mogę :-D
Byłam u ginekologa wczoraj pierwszy raz po porodzie i wiecie co? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie czułam........albo lepiej nie pisze :-(

To najlepszy kawał mojego szefa...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Z Piotrem, powiadasz...hmmm :-D:-D:-D:-D (ładne imię hahahhaa)
Miło było....fiu...fiu...powiem Dareckiemu, zobaczysz!!!!

A humorek...cóz...średnio na jeża ;-)

właśnie przed chwilką sama mu powiedziałam:-p
ale Piotr to spoko gosć...niby w umowie mamay napisane, że wszelkie naprawy robie na swój koszt,
ale powiedział, że jak tylko cos, to mam dzwonić i on to załatwi...
no i jak na razie wywiązuje się z tego...
naprawił mi gniazdko ( o bosze) jak to brzmi...:-D

Przed wczoraj odstawiłam Majkę od piersi :-( nie było sensu tego dalej tego ciągnąć Majke to w ogóle nie obeszło ważne było, że je za to ja przeżyłam to masakrycznie :-( choć dziś już lepiej mi jest :D
A wczoraj zjadłam pizze frytki czekolade lody orzeszki i napiłam sie pepsi :crazy: po 3 miesiącach jedzenia warzywek i gotowanych rybek itp mój żołądek wczoraj umarł :-D

Ł wraca na 150% koniec maja :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D doczekać się nie mogę :-D
Byłam u ginekologa wczoraj pierwszy raz po porodzie i wiecie co? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie czułam........albo lepiej nie pisze :-(

Cześć Monia,
no pisz!!! Jak wizyta????

właśnie przed chwilką sama mu powiedziałam:-p
ale Piotr to spoko gosć...niby w umowie mamay napisane, że wszelkie naprawy robie na swój koszt,
ale powiedział, że jak tylko cos, to mam dzwonić i on to załatwi...
no i jak na razie wywiązuje się z tego...
naprawił mi gniazdko ( o bosze) jak to brzmi...:-D

Dobrze, że naprawia, a nie WIJE !!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tylko niech za głęboko śrubokręta nie wkłada, bo go popieści.....padłammmmmmm:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

pisz pisz...
my wszystkoi zniesiemy

Cześć Monia,
no pisz!!! Jak wizyta????
Tak ogólnie to wszystko ok :) ale poza tym w skrócie to po tym wzierniku czy jak to sie zwie normalnie czułam, że po porodzie zamiast wąskiej dziureczki mam cholerną jesień średniowiecza :szok: czy jak kto woli inne powiedzenie z dupy wiadro :crazy: !!!!!!!!!
I prosze sie ze mnie nie smiac ja jestem przerazona :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry