reklama

Odskocznia;))))

Tak ogólnie to wszystko ok :) ale poza tym w skrócie to po tym wzierniku czy jak to sie zwie normalnie czułam, że po porodzie zamiast wąskiej dziureczki mam cholerną jesień średniowiecza :szok: czy jak kto woli inne powiedzenie z dupy wiadro :crazy: !!!!!!!!!
I prosze sie ze mnie nie smiac ja jestem przerazona :-D

też tam miałam..
teraz tylko ćwiczenia keagle (czy jak mu tam) i bedzie git!!!!

reklama
Tak ogólnie to wszystko ok :) ale poza tym w skrócie to po tym wzierniku czy jak to sie zwie normalnie czułam, że po porodzie zamiast wąskiej dziureczki mam cholerną jesień średniowiecza :szok: czy jak kto woli inne powiedzenie z dupy wiadro :crazy: !!!!!!!!!
I prosze sie ze mnie nie smiac ja jestem przerazona :-D

Monia, IJM SORY, ale aż się kawą oplułam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bez przesady kochana, wsio wróci do normy, pewno nie tak jak sprzed ciąży, ale przecież to pierwszy poród, więc chyba AŻ takiej "jesieni" nie spowodawał....daj sobie czasu na powrót do...... "lata".....:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-)

też tam miałam..
teraz tylko ćwiczenia keagle (czy jak mu tam) i bedzie git!!!!
Cholera wszyscy każą mi coś ćwiczyć aahhahahah no ale dzięki Kochana za info :D
Monia, IJM SORY, ale aż się kawą oplułam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bez przesady kochana, wsio wróci do normy, pewno nie tak jak sprzed ciąży, ale przecież to pierwszy poród, więc chyba AŻ takiej "jesieni" nie spowodawał....daj sobie czasu na powrót do...... "lata".....:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-)
oj Ewelinka dla mnie to jesien jak cholera hahahha
co ja poradze, że mnie oczy po rozporkach latajo
ale wiesz... tylko Darecki..
"zaklął mnie w dotyk, zmienił mnie w dotyk" lalala
Vjolka :-O nie ładnie tak hahhaah :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry