Dzień Dobry Dziewuszki...
Dorwałam się do lapka koleżanki z kursu i od razu do WAs piszę ***
Hmmm...tylko nie wiem od czego zacząć...szkolenie cholernie nudne, nie wiem o czym do mnie rozmawiają...tyle materiału do przyswojenia i wbicia w główkę (a wiadomo z wiekiem już tylko ciężej), czuję się jak w szkole...Grupa ma 12 osób, z czego 2 chłopaczków

przystojni, ale co z tego, jak mało "lotni"...dziewczyny super, już wiem, że z częścią z nich utrzymam kontakt

zajęcia mamy różnie...raz na rano do późnego popołudnia, innym razem na popołudnie...długość zależy od szkolących

po szkoleniu zazwyczaj mykamy na miasto...pozwiedzać (powiedzmy) ;-)Ogólnie powiem WAM, że jest ciężko i mimo iż się staram słuchać to myślami jestem gdzie indziej...tęsknię za P, za domem, przyjaciółmi i za WAMI, mimo że to dopiero kilka dni kursu...ale muszę wytrwać...to tyle o szkoleniu/kursie...
Gorzej z samopoczuciem....jestem ospała...nie kontaktuję jak powinnam (ot nowość!), jakaś taka rozkojarzona jestem i ogólnie osłabiona...może to ta pogoda...nie wiem...
ANETKO,
ja nie chcę słyszeć że nas opuszczasz!! Bez Ciebie ten pokoik to nie to samo!!! Oczywiście żartuję, jeżeli czujesz taką potrzebę to ja Cię tylko będę wspierać...odetchnij, odpocznij, nabierz dystansu...poukładaj sobie wszystko, ja trzymam kciuki, by wszystko potoczyło się po Twojej myśli...a sytuacja w Krakowie mnie przeraża, znam ten strach, bo w zeszłym roku u Nas było to samo i strach jest nie do opisania...ale mam nadzieję że natura odpuści, buziam***
DANUSIU,
i za Ciebie Kochana trzymam kciuki, by wszystko się WAM ułożyło...Ty wiesz zresztą ***, tęskno mi...buziam***
IWONKO,
Niuńka, ja też tęsknię...

, ale teraz wiem, że może będę cześciej zaglądała - o ile koleżanka pozwoli korzystać z lapka ;-)buziam*** cieszę się, że u ? Ciebie ok! Tak trzymaj!
MARCIA,
siska*, dajesz radę???? Ucałuj swoich chłopaków i czekam na kolejny odcinek!!!!
FOLIK,
(Wiola), interesik się kręci???? Buziam***
IZA, MADZIA, SÓWKA, MARTI, OLA81, KAROLA pozdrawiam serdeczniście, buziam***