reklama

Odskocznia;))))

reklama
Spoważnieliśmy nie???? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A tam zaraz ekscesy...w sexie i na wojnie reguł nie ma kochana haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

No czy ja tam wiem że spoważnieliście.....może maciupinkę :-D:-D
wariatka jedna hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Nic Kochana, ja uciekam. Muszę jechać do starego papiery oddać i dowiedzieć się szczegółów jutrzejszego wyjazdu na to cholerne szkolenie, zrobić zakupy...upiec ciasto...i zrobić jakieś żarełko, o sprzątaniu nie wspomnę. Ja nawet nie chcę myśleć, jak dom będzie wyglądał, jak mnie nie będzie tyle czasu....:baffled:

Milutkiego dnia życzę :***
Nie wiem czy jutro będę miała czas zajrzeć.........powiem jedno: będę tęsknić *** :(

Ostatnia edycja:
Nic Kochana, ja uciekam. Muszę jechać do starego papiery oddać i dowiedzieć się szczegółów jutrzejszego wyjazdu na to cholerne szkolenie, zrobić zakupy...upiec ciasto...i zrobić jakieś żarełko, o sprzątaniu nie wspomnę. Ja nawet nie chcę myśleć, jak dom będzie wyglądał, jak mnie nie będzie tyle czasu....:baffled:

Milutkiego dnia życzę :***
Nie wiem czy jutro będę miała czas zajrzeć.........powiem jedno: będę tęsknić *** :(

Kochana miłego dnia i spokojnego wyjazdu i jak będziesz mogła daj znać co i jak
No i udanej imprezki :***
Ja też będe tęsknić :**
Uważaj na siebie :-)

Też uciekam miłego dnia dziewczyny :-)
Iwonka, Iza, Marsi, Monia, Wiola, Anecia, Madzia, Martuś pozdrawiam Was serdecznie :-)

Ostatnia edycja:
no i jednk nie spi :):):) Bąk mamusi :):):)

Jaki już duży:szok: ło matko! jak dzieciaczki szybko rosną:-) Ale bym wycałowała:sorry2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przystojniak jak nie wiem co:-D:-D jak ja bym spotkała tego stworka, to wiałabym z prędkością światła:tak: Boje się jak chole***:sorry2:

Bo mam wisielczy humor dzisiaj...szum w uszach i krew z nosa się puszcza jak wczoraj i przed wczoraj..wykończe się normalnie

Kochana, śmigaj do lekarza, nawet jak już poczujesz sie lepiej, takich rzeczy nie należy bagatelizować:tak: Buziam :*

A ja troszkę odpoczywam... wymęczona jestem przez te 3 dni pracowite, normalnie masakra jakaś:blink: Ale na weekend sobie odbiję..:tak:

Pozdrawiam Was wszystkie Serdecznie:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry