reklama

Odskocznia;))))

reklama
Będe musiała ale jak na razie zapłon mam nieziemski

Kochana koniecznie, bo z tym nie ma żartów!!!!
Tylko głowy do góry nie unoś, tak jak większość robi...trzymaj głowę normalnie bądź nisko...może przyłóż sobie coś zimnego do czoła..powinno lekko złagodzić krwawienie...i jak Wiola radzi..weź sobie wapno :tak:

Kochana koniecznie, bo z tym nie ma żartów!!!!
Tylko głowy do góry nie unoś, tak jak większość robi...trzymaj głowę normalnie bądź nisko...może przyłóż sobie coś zimnego do czoła..powinno lekko złagodzić krwawienie...i jak Wiola radzi..weź sobie wapno :tak:

Wiem kochana wiem głowa na dole a okład na karku szybciej zatrzymuje ale teraz już mija powoli....to przez ciśnienie na mur beton niech się zmieni szybko

No ciśnienie, ale musisz je zbić, bo najwyraźniej masz zbyt wysokie...wiem, bo moja mamusia jest nadciśnieniowcem - nic fajnego...:no:

Ale ja kochana mam niskie ciśnienie nie wysokie moje najwyższe ciśnienie to 95/65 ;-)

No wiesz...chciał nie chciał..muszę...jutro mamy małą uroczystość i wpadnie kilka osób :zawstydzona/y:

Hmmm a jaka uroczystość??

reklama
Ale ja kochana mam niskie ciśnienie nie wysokie moje najwyższe ciśnienie to 95/65 ;-)

Hmmm a jaka uroczystość??

No to kochana nie jestem pewna, czy ta krewka to z powodu niskiego ciśnienia, bo z tego co wiem, to krew z nosa własnie wskazuje na zbyt wysokie ciśnienie....tym bardziej idź do lekarza, bo może to coś innego...

A taka malutka....jutro Święto SG i P ma awans :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry