Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tak wiele osób zaoferowało swoją pomoc!!!dzień dobry:-)
Bardzo Wam dziękuję za troskę !!! :****
Danuś, Ewelinka, Wiola, Iza :*****
Iza... u nas już chyba najgorsze za nami... Wisła jak i Wilga znacznie opadły... widzę że przeciek który był z muru wałowego chyba ustał... więc wydaje mi się że skończyło się na strachu... ale mam nadzieję że już nigdy nie będę musiała czegoś takiego przeżywać...
Chiałam Wam też się pochwalić... udało nam sie wczoraj uratować wszystki zwierzaki z naszego schroniska !!!
Nie spodziewałam się takiej reakcji Krakowian... jestem dalej w szoku ale w tak pozytywnym szoku że zawsze tak bym chciała
Ja niestety pomagałam tylko informacyjnie, netowo, służyłam za centralę ;-) oraz za GPS. W pewnych momentach ciężko było bo tak wiele ludzi chiało wziąśc do siebie zwierzaki że nie wyrabialiśmy z transportami...ale się udało !!!
Wielką zasługe przy tym wszystkim ma stacja RMF MAXXX ... już dwie minuty po moim telefonie podali apel o pomoc na antenie !!!! Później także RMF zaapelował do Krakowian. Nie zbagatelizowali całej sytuacji i własnie dzięki nim wielu Krakowian przybyło aby pomóc !!! A mój telefon rozdzwonił się tak żetak wiele osób zaoferowało swoją pomoc!!!
Chyba po raz pierwszy jestem tak bardzo dumna z Krakowa!!!
nie lubię na popołudnie, cały dzień zmarnowany!!! Na szczęście Emilka przekazała w dobre ręce lapka
więc od razu do Was zaglądam i co czytam??!! ANETKO, jestem mega szczęśliwa, że najgorsze za Wami i chylę czoła Krakowianom!!!! Ja tylko napomknę, że jestem dumna ze swojej straży pożarnej, bo wyruszyli na pomoc! Jak to tragedia łączy ludzi...Hej kochane kobiety!
U mnie jakoś leci...
Interes w maju słaby, oj słaby...
ale cóż... tak to bywa w handlu...
Ewelinko... uważaj, żeby ci się styki w mózgu nie przegrzały... ;-)![]()