reklama

Odskocznia;))))

reklama
Sis Kochana :* dasz rade tylko dbaj o siebie bo siem martwim :( tesknim bardzo :( dzis nagram kolejny odcinek :D:D:D
Anetko - no CUDNIE musze powiedziec Tomowi o waszych wyczynach :* dobrze ze sytuacja opanowana ogladamy caly czas w TV i az sie plakac chce jak sie to wszystko widzi :(
Monis - coreczka po kims to ma :) trzymaj sie i glowa do gory bedzie coraz lepiej za chwile slonko pikne wyjdzie i od raz bedzie lepiej na serduszko poza tym luby za chwile bedzie przy Tobie :)
Danusiu :* a no jakos sobie radzim ale brak czasu nacokolwiek:* chwilke mam teraz to wpadlam do was zagladnac :* teraz tom mial 2 dni wolnego to jeden spedzilam na sprzataniu a wczoraj bylam z malym u HV taka opiekunka medyczna do maluchow... zwazyli go i ma 5670 :) i wszytsko jest wporzadku poza tymi oczkami :( wciaz mu bardzo ropieja ale mowia ze to normalne u takich maluchow i ze trzeba przemywac woda i bedzie dobrze ehhhh nie wiem na ile im wiezyc bo ja mialam to samo i musialam miec przekluwane oczka :( no ale mam nadzieje ze sie to unormuje i ominie nas to wszytsko :(
Madziu nareszcie wpadlas bo juz sie martwilam o Ciebie :* nic sie nie chwale wlosami bo kurna kupilam farbe na ktorej mial byc blad a to co mi wyszlo to - wsciekla jestem za pare tygodni musze to zakolorowac :D

Zakupy zrobione...3 l wody...jabłka...twarożek, szczypiorek i rzodkieweczka, płatki i mleczko - będzie wyjadka!!! Nawet śliwki kupiłam, zapewne jakieś sztucznie pędzone, ale nie mogłam się oprzeć...:sorry2:
I mam ubaw w pokoju, bo koleżanka siedzi w oknie (na parapecie) i planuje coby balony (czyt.gumki) z wodą porzucać na chłopaków :-D:-D:-D:-D:-D:-D (studia mnie się przypominają albo kolonia)...fajna dziewuszka...szalona...czuję kłopoty hihihi

MARCIA, buziam słońce ***

Ostatnia edycja:
witaj kochana:* to ja ta rzodkieweczke poprosze tutaj :D:D:

i grzecznie mi tam :):):)

A proszę Cię bardzo...

rzodkiewka%20okragla.jpg

Toć ja zawsze grzeczna :-p

jogurcik??? nie odmowie :):):))

Slonce Ty dbaj o sibeie :* wykorzystaj ten czas i odpocznij chwilke przede wszytskim psychicznie :*

zaraz cos dostaniesz :D:D:

To proszę..

08071221_0.jpg

Dbam...dbam...ale odpocząć się nie da...tyle materiału do przyswojenia, zupełnie jak w szkole...także o odpoczynku zapominam...niestety...
To ja czekam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry