reklama

Odskocznia;))))

reklama
To za rok kochana śmigaj na studia, póki chęci masz! A kierunek jaki?
Spr :-)

najpierw chcialam podszkolic angielski pol roku bo gadac gadam ale np pisac ni huhu nie umim :D:D: no i mysle o medycynie poloznictwo mi po glowie chodzi :) a moze skoncze chemie niewiem jeszcze :) ale wypadalo by lepiej gadac niz tylko kali chciec jesc :D:D:

najpierw chcialam podszkolic angielski pol roku bo gadac gadam ale np pisac ni huhu nie umim :D:D: no i mysle o medycynie poloznictwo mi po glowie chodzi :) a moze skoncze chemie niewiem jeszcze :) ale wypadalo by lepiej gadac niz tylko kali chciec jesc :D:D:

Chemia ciężka, wiem coś o tym ;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale jak lubisz to pewnie...
A medycyna to trochę lat zajmuje...ale też ciekawy kierunek :tak:
To może jakiś kurs językowy, by się przydał he???

Chemia ciężka, wiem coś o tym ;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale jak lubisz to pewnie...
A medycyna to trochę lat zajmuje...ale też ciekawy kierunek :tak:
To może jakiś kurs językowy, by się przydał he???

nie chce isc tu do collegu na angielski:) pol roku nauki i ma sie certyfikat.... a potem sie zobaczy ale napewno cos zaczne kiedy nie wiem jeszcze jak dzieci pozwola :) chce sie jeszcze wyedukowac troche :):):)

reklama
nie chce isc tu do collegu na angielski:) pol roku nauki i ma sie certyfikat.... a potem sie zobaczy ale napewno cos zaczne kiedy nie wiem jeszcze jak dzieci pozwola :) chce sie jeszcze wyedukowac troche :):):)

Wiesz najważniejsze, że chęci są. A jak są chęci to i jakoś to wszystko zorganizujesz i pogodzisz. Dobrze jest zadbać o swoją przyszłość, kształcić się ile można...bo to w życiu istotne i przydatne. Dzieci z domu wybyją to chociaż praca Nam zostanie i jakieś zajęcie :-D
Chociaż mi każdy mówi "Ty to masz zdrowie do nauki w tym wieku, mi by się nie chciało", a mi się tam chce....taka moja ucieczka od problemów...(mało skuteczna)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry