reklama

Odskocznia;))))

reklama
już wypiłam :-p
pada już u Was?
u nas cosik się chmura... i jest duszno jak chol***:szok:
ale fajnie że chociaz przez chwilkę można było zobaczyc słoneczko :-D

Popaduje sobie co chwila wczoraj lało wieczorem i chyba w nocy bo znowu są dość porządne kałuże teraz chwilowo spokój ale pewnie nie na długo bo znowu ciemno sie robi :sorry2: słoneczko?? U nas go dziś nie było wcale...

A jak woda?? Obniżyła się??

Popaduje sobie co chwila wczoraj lało wieczorem i chyba w nocy bo znowu są dość porządne kałuże teraz chwilowo spokój ale pewnie nie na długo bo znowu ciemno sie robi :sorry2: słoneczko?? U nas go dziś nie było wcale...

A jak woda?? Obniżyła się??

no było było słoneczko przez chwilkę :tak:

Woda się bardzo obniżyła... okropnie się z tego cieszę :tak::-D bo sie strachu najedliśmy :sorry2:

Kochana muszę uciekac posprzątac troszkę :tak: będę z doskoku :zawstydzona/y:

Trzymaj się...buziam :*** i dziękuje z całego serca za wszystko :****

no było było słoneczko przez chwilkę :tak:
Woda się bardzo obniżyła... okropnie się z tego cieszę :tak::-D bo sie strachu najedliśmy :sorry2:
Kochana muszę uciekac posprzątac troszkę :tak: będę z doskoku :zawstydzona/y:
Trzymaj się...buziam :*** i dziękuje z całego serca za wszystko :****

Ja też się cieszę, że woda się obniża i oby już tak zostało. Wierzę, że był strach kto by go nie miał będąc w takiej sytuacji.

Sprzątaj kochana ja lece obiad zrobić bo go dziś nie da ;-)

Buziam :*** nie ma za co nic nie zrobiłam ;-)

Miłego dnia :-)

Miłego i spokojnego oraz bezdeszczowego weekendu życzę wszystkim :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny chciałam Wam napisać jaka jestem szczęśliwa :-):-):-):-):-)
Fakt mój Ł spalił niespodziankę ale i tak jestem przeszczęśliwa :-D
Dostałam sms treści: "Mamo 27 musisz mnie z lotniska w Gdańsku odebrać Moniś ma 28 maja urodziny to zrobie jej niespodziankę bo Ona wie, że będę początek czerwca" hahahhaha kurdę cały tydzień będzie się teraz dłużył :eek: no nic trzeba poodwiedzać fryzjera kosmetyczke i inne instytucje co by jakoś wyglądać ahahahhahah zmykam na spacerek jeszcze bo ładna pogoda tymczasem :*

Cześć Moniś :-)

No to super!!!!!!!!! Cieszę się razem z Tobą:-):-):-):-) Ale niespodziankę Ci zrobił!

Anetka no to super, że woda się uspokoiła... z kolei u nas kiepsko, w Warszawie, mieszkamy bliziutko Wisły, z balkonu obserwujemy jak szybko podnosi się stan wody... Na szczęście mieszkamy na 9 piętrze, ale to i tak mnie nie pociesza, ponieważ ten blok już ma kilka ładnych lat i wiadomo, jak teren będzie podmokły to jeszcze różnie może być...ale jestem dobrej myśli...
Danusia to super, że już lepiej u Ciebie:-) Jeśli chodzi o pogodę, to u nas jest piękna pogoda, słoneczko świeci cały czas...ale co z tego, jak ja i tak teraz siedzę w domu i pracuję, a jak skończę pracę i będę chciała wyjść na spacer to pewnie będzie lało, a może i nawet burza - bo zapowiadali:cool:

Ewelinka jak tam u Ciebie? :-)

Marta, Wiola, Sówka pozdrawiam Was Serdecznie!;-)

reklama
witam to i ja się przyłącze ;) mam nadzieje ze przygarniecie :zawstydzona/y: trochę rozmów na inne tematy się przyda . a więc witam.... Julia jestem

Witaj Julia;-)

Pewnie, że Cię przygarniemy :-):-):-):-):-) fajne są tu dziewczyny i jest wesoło, także zapraszamy !!! ;-)

Życzę miłego weekendu ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry