reklama

Odskocznia;))))

a wizyte masz w konkretnym celu czy jakas kontrola???

Kontrola i leki bo mi się tarczyca odezwała i musze to kontrolować :sorry2: no i leki na cholesterol bo mam nieco podniesiony...echh starzeje się ;-)

Hehe ja też to pamiętam Danusiu:tak: a włoski już obcięłam :tak: nie mam dlugiiii tylko takie za ucho:-D no i stosuję maseczkę wax- to taka maska którą stosują kobiety po chemii

Ja też pamiętam te sms że jedziesz do szpitala, że pewnie to już koniec....a mówiłam uwierz?? no i proszę jaki przystojniaczek teraz jest :-);-)

reklama
sonce polecam ci na wloski jajko :) u mnie sprawdzilo sie juz kolejny raz ja mialam klopoty z wlosami po operacjach... juz sie balam ze lysa zostane ale jak sie okazalo stare babcine sposoby sa najlepsze :)

ja pamietam pierwsza swieczuszka a potem myk myk i trzeba bylo druga wsadzic na torcik :):):)

To muszę z tym jajem spróbować!:tak: Danusiu tak było rok temu....pamiętam ten strach i łzy a teraz mój największy skarb śpi tak spokojnie obok mnie:tak:
Ech czemu te dzieci tak szybko rosną:szok:

reklama
To muszę z tym jajem spróbować!:tak: Danusiu tak było rok temu....pamiętam ten strach i łzy a teraz mój największy skarb śpi tak spokojnie obok mnie:tak:
Ech czemu te dzieci tak szybko rosną:szok:

No widzisz czasami czarownice wiedzą ;-)
Rosną rosną tego uniknąć się nie da kochana ;-)

od 3 lat jest juz szkola obowiazkowa :) to jest takie przedszkole 2 godziny dziennie od poniedzialku do piatku... w 4 roku jest chyba 3 godziny a w 5 to takie cos sie zaczyna jak u nas zerowka kiedys :):):)

Kurcze to szybko biedak zacznie się uczyć :sorry2:

a planujecie drugie?? :)

No właśnie planujecie?? :-)

No i masz pięknie słoneczko było a teraz leje :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry