Witam
Ja siedzę w pracy mam mało czasu

Ale podczytałam Was. U mnie może być... trosze może senna jestem bo ostatnio nie wysypiam sie dobrze, z resztą jak większość na moim osiedlu

W nocy tylko sygnały straży pożarnej, policji ( w związku z powodzią), ale miejmy nadzięję, że to wszystko szybko się skończy... Troszkę też z moim P. mam ostatnio ostre spięcia

Ale jak na razie nie będe o tym pisała, jakoś nie mam na to siły..

W każdym razie tragedii nie ma ,,jakoś ciągnę ten wózek" - ot takie powiedzonko
Ewelinka - Będę kochana trzymała kciuki, aby wszystko było dobrze. Powinnaś odpocząć trochę

Może jakiś urlop sobie weź, na pewno dobrze Ci to zrobi... Buuuziam:***
Vjola - dziękuję, czuję się dobrze. I tak jak napisałam wyżej... Ogólnie jest dobrze, ale mogłoby być lepiej, eh

Może gdyby mój P. bardziej mnie wspierał....w trudnych dla mnie chwilkach... bo coś czuję, że tak nie jest, a to jest cholernie przykre.....i człowiek czuje się sam jak palec na tym zakręconym świecie
Madzia - Bardzo się cieszę, że u Ciebie lepiej:-) Pozdrawiam Cię serdecznie!!!
Marti83 - Ale masz słodziaka :-):-):-):-):-):-):-):-) Całuję!
Martuś - Ucałowania dla Ciebie i Twoich przesłodkich bąbelków !!!:-):-):-):-):-)
Anetka - Kochana, pozdrawiam Cię serdecznie!!!!!!!!!
Danusia - dentysta powiadasz

Boszzzzz ja musze się wybrać, i tak odkładam z miesiąca na miesiąc, aż zrobiło się ok 5 lat

aż wstyd, ale to dla tego, że boję się jak cholera, ale wiem, że teraz robią takie znieczulenie, że nie ma co panikować, więc chyba wezmę przykład z Ciebie i wybiorę się w przyszłym miesiącu

Całuję Kochana:*****
(przepraszam, że nie wymienię wszystkich...

)
Miłego dnia życzę Wam wszystkim :-)