reklama

Odskocznia;))))

hahahaha ale mnie rozbawiłaś z tym robakiem leże i kwiczę ze śmiechu , wiesz tylko to są zapasy żeby z pozycji na brzuszku go przytargać.... ale co tam dziś się poświecę :blink::cool2:

reklama
Wpadłam tylko powiedzieć...
...Dzień Dobry....
i mykam...nie mam czasu, ani humoru...
Życzę miłego dnia i słońca !
Buziolki***

Danuś, jak u białego ???
Anetko, żyjesz ? Co tam?
Marcia, kiedy kolejny odcinek ?
Wiola, a Ty gdzie się podziewasz ? Wsio ok ?
Madzia, zapraszamy na kawkę z rumem ;-)
Iza, jak tam ogród i Twoje kwiatki ?
Jankesowa, robak się wychylił ?
Karola, czekam na wieści !
Sówka, kiedy nowe foteczki ?:-)
Marti, jak samopoczucie ?
Ola81, jak się czujesz ?
Gabrysiaa, jeśli podczytujesz....pozdrawiam serdecznie...
Monia, to już niedługo niespodziewajka ?;-) Wyszykuj się...;-)
Ilonka, cierpliwie czekać będę do lipca...
Iwonka, jak tam skarbie?

Buziam Kochane :***

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :-)

ja tylko na moment bo dzisiaj mam urwanie głowy ;-)

odzwiozłam M do pracy... wchodzę do domu a tam :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Shira rozgryzła poduchę :szok::szok::szok::szok: czułam się jak w kurnikiu.... dookoła pierze :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ewelinko ciesze się że jest ok:***
Danuś jak po wizytcie? buziam kochana :***
Iwonko pozdrawiam gorąco :***
Rudzia to gdzie ta wspólna kawka??? :-D:-D:-D

hej dziewczynki :-)

ja tylko na moment bo dzisiaj mam urwanie głowy ;-)

odzwiozłam M do pracy... wchodzę do domu a tam :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Shira rozgryzła poduchę :szok::szok::szok::szok: czułam się jak w kurnikiu.... dookoła pierze :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ewelinko ciesze się że jest ok:***
Danuś jak po wizytcie? buziam kochana :***
Iwonko pozdrawiam gorąco :***
Rudzia to gdzie ta wspólna kawka??? :-D:-D:-D

To szykuje Ci się zabawa !!! Nic tylko bitwę na poduchy urządzić...tak, żeby dokończyć dzieła Shiry ;-)
Trzymaj się Aneciu***, buziam

Anetko jestem jestem :) musialam porozdawac butelki z mlekiem :):):) hehehe nooooo buraki dawno nic nie nabroily :):):) czas nadrobic zaleglosci :D:D
jankesowa - ja to polecam pozycje "NA STONKE"
Sis kolejny odcinek juz sie laduje i zaraz bedzie u Ciebie :* mam nadzieje ze moze poprawi Ci troche humorek :* cumolki Malenka :*
Danus a gdzie wiesci od bialego???? mam nadzieje ze wszytsko ok :*
ilonka no witaj kochana wpadaj do nas czesciej :* ciesze sie u Ciebie wszytsko ok :*

Witam się z rana kochane!
Maciejl ładnie sam bawi się na kocyku od 15 min:szok: więc mam chwilkę to zaglądam:tak:
Rudzia, Danusia wczoraj nie odp na wasze pyt.... myślimy o drugim, zwłaszcza mężuś chce:tak: nawet ostatnio mialam schizę czy czasem nie jestem w ciąży a mój mąż uradowany:-D no ja póki co nie jestem gotowa... chcę być caaaaała Maciusia:-D a tak poza tym to boję się, że nie daj Boże musiałabym leżeć...teraz byłoby o wiele trudniej, nie potrafiłabym zostawić Maćka:tak: no ale zobaczymy co życie przyniesie.

No i koniec samodzielnej zabawy, marudek się odzywa:-D:-D:-D

Witam się z rana kochane!
Maciejl ładnie sam bawi się na kocyku od 15 min:szok: więc mam chwilkę to zaglądam:tak:
Rudzia, Danusia wczoraj nie odp na wasze pyt.... myślimy o drugim, zwłaszcza mężuś chce:tak: nawet ostatnio mialam schizę czy czasem nie jestem w ciąży a mój mąż uradowany:-D no ja póki co nie jestem gotowa... chcę być caaaaała Maciusia:-D a tak poza tym to boję się, że nie daj Boże musiałabym leżeć...teraz byłoby o wiele trudniej, nie potrafiłabym zostawić Maćka:tak: no ale zobaczymy co życie przyniesie.

No i koniec samodzielnej zabawy, marudek się odzywa:-D:-D:-D
najwazniejsze to pozytywne myslenie i wiara ze wszytsko bedzie dobrze :)dajcie sobie jeszcze troche czasu z Macikiem... uffff przy dwojce lobuzow to jest co robic :)

Violus a Ty gdzie sie podziewasz??? nikt ze mna kawki nie wypije???

Witam kochane

Sis jak dobrze, że się odezwałaś bo ja już poważnie zaczęłam się martwić jak nie było odzewu na sms, mam nadzieje, że u Ciebie dobrze i nie grozi Wam żadna woda. U białego nic specjalnego leki i tyle no i znowu badania czyli mój ulubiony zestaw ;-) Co tam u Ciebie dzisiaj, że humoru nie masz i gdzie tak biegasz??? buziam kochana :***

Anecia nie no pierze w domu?? To jest diabeł nie pies :-D:-D:-D:-D:-D:-D miałaś co robić nie powiem i nie zazdroszczę takie pierze w domu ciężko ogarnąć. U białego ok nic specjalnego :-)

Iwonka leć do dentysty mówię Ci dostałam znieczulenie i nie czułam kompletnie nic nawet przy kanałówce nawet mi się spodobało :-D:-D chyba będę chodzić częściej na takie leczenie :-) tak, że bierz ze mnie przykład i leć a sama zobaczysz, że nie taki diabeł straszny a poza tym wiesz jaki ból Cię czeka jak zęba nie zrobisz?? Nie polecam ;-) to czekam na decyzje kiedy idziesz na wizytę ;-). Spięciami z P się nie przejmuj ja z moim S ostatnio tylko takie dni miałam ale będzie lepiej musicie pogadać szczerze inaczej będzie wszystko narastać i dopiero wtedy będą kłótnie a po kłótni godzenie się jest najlepsze ;-) buziaki :***

Ilonka no nareszcie się odezwałaś my tu już od jakiegoś czasu zastanawiamy się co z Tobą, wpadaj częściej kochana :***

Julia jak mąż zmęczony to ptaszek także, ale nie poddawaj się choć jak piszesz nic na siłę bo im bardziej się chce tym mniej z tego wychodzi więc co ma być to będzie :-)

Martuś dobrych wieści nie ma ale tragicznych też nie ot leczenie i badania na nowo znowu będę biegać posiniaczona ;-) Jak tam dziś maluchy i pogoda?? Wczoraj spacerek był?? buziam :**

Marti powiadasz, że Twój mężuś chce?? Powiem Ci , że jak chcecie drugie to najlepiej teraz jak nie będzie zbyt wielkiej różnicy wieku wtedy najlepiej się chowają dzieci. Mi jak się uda z jednym to z rok przerwy może krócej i będzie drugie ;-) ale masz racje co ma być to będzie więc spokojnie :-)

Madzia kochana odzywaj się częściej bo zaczynam się martwić co tam u Ciebie...dogadujecie się jakoś?? Buziam :***

Monia jak tam przygotowania do powrotu mężusia?? Pewnie wszystko już gotowe co?? Echh to się będzie działo ;-):-)

Iza, Karola, Sówka, Ola, Gabrysia, Wiola pozdrawiam bardzo serdecznie :-)

A ja dziś niespodziankę mamie robię jadę do niej choć ona o tym nie ;-)
Miłego dnia kochane :-)

MAMUSIE WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI WASZEGO ŚWIĘTA :-)

Buziam papa :-)

reklama
witaj Danusiu :* no badania jesli trzeba to nie ma wyjscia - rzymam kciukasy :*
wczoraj spacerek byl ale nie dlugo nic sloneczka zimno bylo jak diabli i d tego ten okropniasy wiatr :( dzis jest ladniej ale narazie nie moge sie nigdzie ruszac bo mam dzis dostawe avonu jak przyjada to wtedy brykniemy na spacerek :)
i uwazaj na siebie cumoolki dla mamusi :)

milutkiego dzionka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry