Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czułam się jak w kurnikiu.... dookoła pierze 

hej dziewczynki :-)
ja tylko na moment bo dzisiaj mam urwanie głowy ;-)
odzwiozłam M do pracy... wchodzę do domu a tam
Shira rozgryzła poduchęczułam się jak w kurnikiu.... dookoła pierze
Ewelinko ciesze się że jest ok:***
Danuś jak po wizytcie? buziam kochana :***
Iwonko pozdrawiam gorąco :***
Rudzia to gdzie ta wspólna kawka???![]()
To szykuje Ci się zabawa !!! Nic tylko bitwę na poduchy urządzić...tak, żeby dokończyć dzieła Shiry ;-)
Trzymaj się Aneciu***, buziam

więc mam chwilkę to zaglądam
nawet ostatnio mialam schizę czy czasem nie jestem w ciąży a mój mąż uradowany
no ja póki co nie jestem gotowa... chcę być caaaaała Maciusia
a tak poza tym to boję się, że nie daj Boże musiałabym leżeć...teraz byłoby o wiele trudniej, nie potrafiłabym zostawić Maćka
no ale zobaczymy co życie przyniesie.

najwazniejsze to pozytywne myslenie i wiara ze wszytsko bedzie dobrzeWitam się z rana kochane!
Maciejl ładnie sam bawi się na kocyku od 15 minwięc mam chwilkę to zaglądam
Rudzia, Danusia wczoraj nie odp na wasze pyt.... myślimy o drugim, zwłaszcza mężuś chcenawet ostatnio mialam schizę czy czasem nie jestem w ciąży a mój mąż uradowany
no ja póki co nie jestem gotowa... chcę być caaaaała Maciusia
a tak poza tym to boję się, że nie daj Boże musiałabym leżeć...teraz byłoby o wiele trudniej, nie potrafiłabym zostawić Maćka
no ale zobaczymy co życie przyniesie.
No i koniec samodzielnej zabawy, marudek się odzywa![]()

miałaś co robić nie powiem i nie zazdroszczę takie pierze w domu ciężko ogarnąć. U białego ok nic specjalnego :-)
chyba będę chodzić częściej na takie leczenie :-) tak, że bierz ze mnie przykład i leć a sama zobaczysz, że nie taki diabeł straszny a poza tym wiesz jaki ból Cię czeka jak zęba nie zrobisz?? Nie polecam ;-) to czekam na decyzje kiedy idziesz na wizytę ;-). Spięciami z P się nie przejmuj ja z moim S ostatnio tylko takie dni miałam ale będzie lepiej musicie pogadać szczerze inaczej będzie wszystko narastać i dopiero wtedy będą kłótnie a po kłótni godzenie się jest najlepsze ;-) buziaki :***