Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ależ się cieszę... nie mówiąc już o moim M który tez ma już serdecznie dosyć 
Anetka83 mój wczoraj rozmawiał z mamusią dwa razy po pół godziny ale przed wczoraj u niej byliśmy... normalnie dyleriii dostawałam... ten chłop to chyba jeszcze pępowinę ciągnie momentami
Co do pracy to dobrze zrobiłaś nie ma co się brudzić

Danula melduje się kochana nie było najgorzej ale szału też nie było jak ci kobietki z pięknym ciążowymi brzuszkami przed nosem skakają...wróciliśmy o 2
ja teraz czekam na @ w piątek my przyjść... zobaczymy co to będzie... bo ta ostatnia była całkiem niespodziewana zero objawów... i teraz będzie pewnie to samo bo nic nie boli.... zawsze mnie cyce bolały a teraz nic... a jak u was ze starankami??? u nas po prostu nic na siłę... ale nie ukrywam że liczę że @ nie przyjdzie...
Jaka tu cisza i spokój normalniew szoku byłam jak weszłam... Pozdrawiam was bardzo serdecznie kobietki...

Witam:-)
Danusiu pewnie że żyję, raz lepiej raz gorzej ale nadal żyję, więc nie jest źle
Danusiu tak na poważnie to u mnie tak sobiedoczytałam że zaczynacie stranka, trzymam kciuki
buuuuziam cię gorąco:-)
Anetko napisz jak pierwszy dzień w pracy:-)
Ewelinka, Marta, Monika, Marti, Iza, Ilonka, Iwonka, Viola, Gabrysia, Sówka pozdrawiam was wszystkie gorąco:-)
Danusiu w takim razie trzymam za ciebie kciukiMy jeszcze nie zaczynamy, bo genetykę mamy w sierpniu dopiero, tak myślę, ze może za 2-3 lata
jankesowa to za ciebie też kciukam
idziemy z misiakiem na spacer, później jeszcze do was wskiknę
Jestem jestem;-) Dziewczynki.....a co tam puściutko jestJa tu sie naszykowałam na wielkie nadrabianie zaległości a tu.... Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku
U mnie bez zmian...nie jest źle;-) Teściowa na urlopie także i ja mam urlop przez te 2 tygach....jak dobrze tak pożyć po swojemu
Wszystkie pozdrawiam Was Serdecznie!!!!!!!!!!!!!
Czesć kochane :-)
Bardzo dziękuję Wam wszystkim za gratulacje ale niestety nic z tego nie wyszło...
Sama grzecznie podziękowałam. Gość zaczął kombinować... że najpierw bez umowy żadnej (że mi zapłaci oczywiście) później niby na pół etatu a pracowałabym na cały...itd... doszzliśmy do wniosku z M że od razu takie kombinacje nie wróżą nic dobrego. Być może gość okazałby się uczciwy (chociaż ciężko tak mówić widząc jak kombinował) ale zbyt wiele niestety na rynku już jest naciągaczy... a ja już mam dość ryzykowania...
Więc znowu jestem w domu![]()
A my jeszcze mamy na głowie przeprowadzkę mojej teściowej (Danusiu wiesz jak to jest z nią;-)) i ja od paru dni chodzę już struta
Jutro cały praktycznie dzień będziemy u niejależ się cieszę... nie mówiąc już o moim M który tez ma już serdecznie dosyć
Danusiu, Ewelinko, Rudzia, Ilonka, Iwonka, Madzia, Jankesowa, Wiola, Iza, Majsi, Marti, Sówka, Ola pozdrawiam gorąco !!!!